Haberler

Burak Elmas'tan TFF'ye ağır itham: Bu canlı yayına göre karar verecekler

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Süper Lig'in 3 büyük takımının da katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarında oynatmak istedikleri bir futbolcuyla ilgili başka bir kulüple davalık olduklarını ve Avrupa cephesinde konunun çözüldüğünü ancak TFF'nin henüz karar vermediğini belirten Elmas, TFF'nin canlı yayındaki tutuma göre karar vereceğini söyledi. Elmas yaptığı açıklamada, "Galatasaray Spor kulübü bu yayında ne diyecek onu bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarında oynatmak istedikleri futbolcu için TFF'nin henüz karar vermediğini ve bu yayını beklediğini belirten Elmas, TFF'yi sert eleştirdi.

"BU AKŞAMKİ KONUŞMAYI BEKLİYORLAR"

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Bir oyuncumuzun transferi konusunda başka bir kulüple davamız var. İtirazımızı yaptık ve problemli davranışlar konusunda görüşmemiz var. Avrupa çözdü ama TFF'yi bekiyoruz. Avrupa kupasında oynatmamız gereken oyuncu konusunda bize izin vermedi. Neden, çünkü bu akşamki konuşmayı bekliyorlar. Galatasaray Spor kulübü bu yayında ne diyecek onu bekliyorlar. Bu görevi layığı ile yapmalarını bekliyoruz. Naklen yayından kesiyoruz ama oyuncularınkinden de kesiyoruz diyen yok. Bankalarla yaptığımız anlaşma gereği, bankalarla yaptığımız anlaşmada vergilerden sonra ödemeler var. Vadeler birbirine uymuyor. Vergi artışı oldu, oyuncu vergilerini biz ödüyoruz. Ben kimsenin bunu düşürün dediğini duymadım. Madem biz kulüplerle birlikte çözeceksek o zaman TFF'nin görevi ne bunu tartışmak lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Burak Elmas Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Doğru söylüyor . Yabancı kuralı bı bizde var heryul konuşan federasyon. Chelse şampiyonlar ligini kazandi kaç İngiliz vardı kadroda? Ama İngiltere final oynadı ve gayetde iyi oynadı. Federasyon ve Şenol hocanın beceriksizliği yabancı kuraliyla alakalı asla değil. 85 milyon bir ülkenin takımı bir avuç İsviçre ve gallere yeniliyorsa bu federasyon istifa etmeli. Altyapı zorunlulugu yada gençler ligine önüm vermezsen istersen yabancısı iğne gallere yine yenilirsin.

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title