Haberler

Buna cevap vermek şart! Temsilcimiz Fenerbahçe'yi hafife aldılar

Güncelleme:

Çekya ekibi Slavia Prag'ın hocası Trpisovsky, kura çekiminden önce Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini ifade etmişti. Slavia Prag, Fenerbahçe eşleşmesini, "Hocamızın istediği oldu" mesajıyla duyurdu.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag'la eşleşti. Prag, sahasında henüz kaybetmedi ve ligde 1 yenilgisi varr. Avrupa'da orta sıra takım seviyesinden üst basamağa yükselmek üzereler.

Buna cevap vermek şart! Avrupa'daki rakip, Fenerbahçe'yi hafife aldı

FENERBAHÇE'Yİ İSTEDİ

Slavia Prag'ın teknik direktörü Trpisovsky'nin, "Bu takımlar arasından Fenerbahçe ile eşleşmek istiyorum" açıklaması gerçeğe dönüştü.

Buna cevap vermek şart! Avrupa'daki rakip, Fenerbahçe'yi hafife aldı

MEYDAN OKUDULAR

Slavia Prag resmi hesabı ise Fenerbahçe'ye meydan okudu. Çekya ekibi yaptığı paylaşımda, "Hocamızın istediği takım geldi" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Slavia Prag Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Sansar Selim:

Hafif takimsan olursan hafife alirlar.Kendi evinde olimpikosdan 3 yiyen takimi herkes rakip olarak ister.Fenerbahce ye konferans ligide agir gelir

299
45
yanıtYanıtla
Metin Demir:

küçümseme yok küçük takımı tanıyor adamlar

240
51
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Adam normal bişi demiş nerede küçümseme ?

243
37
yanıtYanıtla
Süleyman Anaçoğlu:

Belki de bir Türk takımına elenmek İstiyordur Bir Trabzonspor lu olarak Fenerbahçe'nin ölüsü onlara Yeter diye düşünüyorum İnşallah eler geçer Fenerbahçe

213
34
yanıtYanıtla
mastique:

adamlarin röportajlarinin tamamini dinlerseniz bu sekilde demek istemedigini anlarsiniz. Fenerbahceyle eslesmek iyi olur cünkü Türk takimlarinin atmosferini görmek yasamak istiyorum, cok ilginc bir kura olur ve istiyoruz bunu dedi.

159
18
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Fenerin hocasınnın değişmesi lazım... yahudi Koç gene gider bir yabancı hoca alır... Okan Buruk bu işi çözer alsında

31
79
yanıtYanıtla
Mazlum Yildirim:

Kimse adamlara atar yapmissin herkez hak ettiği değeri alır karşısındaki şahsın önemi yok adamlar hakli

21
22
yanıtYanıtla
Yiğit Ali Özer:

Agirligimiz varda ben mi bilmiyorum. ( Bu arada Fenerbahçe miyim)

32
6
yanıtYanıtla
Gültekin Saday:

Gaziantep i yenemeyen bir takım pragı nasıl eler. Ben de olsam feneri isterdim. İyi sayılacak bir kadro pareira denen iş bilmez sayesinde çarçur oldu.

25
4
yanıtYanıtla
serhat karakaş:

haksızlar mı?

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title