Haberler

Bucaspor - Medıcal Park Antalyaspor Maçının Ardından...

Bucaspor Teknik Direktörü Aybaba : "çok İhtiyacımız Olan Bir Üç Puanı Hanemize Yazdırarak Moral Bulduk"

BUCASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AYBABA : "ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN BİR ÜÇ PUANI HANEMİZE YAZDIRARAK MORAL BULDUK"

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK : "BUCASPOR BİZDEN DAHA İSTEKLİ OLAN TARAF OLDUĞU İÇİN ÜÇ PUANA ULAŞTI"

Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu galibiyetin, ivmenin başlangıcı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu galibiyetle takımım bir mesaj verdi. Çok ihtiyacımız olan bir üç puanı hanemize yazdırarak moral bulduk. Bu bizim için ivmenin başlangıcı olarak kabul edilebilir. Ancak daha yapacak çok işimiz olduğunu söylemeliyiz. Hala sıkıntı yaşadığımız futbolcularımız var. Bugün Kamil adındaki genç bir arkadaşımıza görev verdik. Sahada basmadık yer bırakmadı, daha da önemlisi çok olumlu toplar kullandı. Onun performansı çok sevindirici. İkinci yarıda oyuna ikinci santrforu aldık, galibiyeti istedik. Oyuncularımız da kenardan bizim verdiğimiz mesajı doğru aldı ve 89. dakikada golü bularak haftalar sonra galibiyeti kazandırdı. Bundan sonra aynı istek ver arzuyu sürdürüp, kalan üç haftada istediğimiz puan seviyesine ulaşmaya çalışacağız."

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Bucaspor'u tebrik ederek, şöyle konuştu:

"Bu sahada, bizim gibi futbol oynamak isteyen bir takımın işi zordu. Kötü saha şartları nedeniyle oyun orta alanda mücadeleye dönüştü. İkinci yarıda bizi biz yapan değerlere de sadık kalamayınca sonuç alamadık. Bucaspor bizden daha istekli olan taraf olduğu için üç puana ulaştı. Burada önce kendimize bakacağız. İki haftadır kaybediyoruz. Bunu kendi aramızda değerlendirip, sebeplerini ortaya çıkaracağız. Artık tek düşüncemiz, kalan üç haftada alabileceğimiz tüm puanları alıp, devre arasına olumlu bir tabloyla girmek."

Bu arada Antalyasporlu Deniz Barış'ın basın toplantısı yaptığı esnada gerçekleşen kısa süreli elektrik kesintisi ilginç görüntüler yaşanmasına sebep oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title