Haberler

Bu Sene Daha Büyük Hedeflere Yürümek İstiyoruz"

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel, geçen yıl ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans sergilediklerini vurgulayarak, "İyi bir takım olduğumuzu gösterdik.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel, geçen yıl ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans sergilediklerini vurgulayarak, "İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sene daha büyük hedeflere yürümek istiyoruz." dedi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımın tecrübeli defans oyuncusu Skrtel, düzenlediği basın toplantısında kampın verimli ve yoğun geçtiğini söyledi.

Kamp döneminin Topuk Yaylası etabının sonlarına geldiğini dile getiren Skrtel, "Şu anda buradayız, önümüzdeki hafta İsviçre'de olacağız. Hazırlıklarımız orada sürecek. Sezon başı iyi hazırlanıp en fit düzeye gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük kulübünde olduklarını ifade eden Skrtel, "Burada oynayan büyük oyuncular ve onların büyük hırsları var. En yüksek düzeyli hırslar var ama kendimizi bu anlamda baskı altına sokmamalıyız. Maç maç devam etmeli ve maç maç yolumuza bakmalıyız. Alabildiğimiz en fazla sayıda puanı almaya gayret göstermeliyiz. Geçtiğimiz sezon aslında biz şunu gösterdik; büyük maçlarda ligin ilk dördündeki takımlara karşı son derece iyi performanslar gösterdiğimizi gördük. Galatasaray'a, Beşiktaş'a ve Başakşehir'e karşı oynadığımız maçlarda sadece Başakşehir deplasmanında mağlubiyeti yaşadık." değerlendirmelerinde bulundu.

Takım olarak geçen sezon güzel skorlar aldıklarını vurgulayan tecrübeli savunma oyuncusu, "Ama lig tablosunu ortasından alt tarafta kalan takımlara karşı fazla sayıda puan kaybı yaşadık. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmalı ve bu hazırlığımızı sahaya yansıtmalıyız. Alabildiğimiz en fazla puanı almalıyız." şeklinde konuştu.

"İyi bir takım olduğumuzu gösterdik"

Takım içinde önemli birliktelik yaşadıklarını aktaran Skrtel, "Şu ana kadar yaptığımız idmanlarda izlediğim Mehmet Ekici çok iyi işler yapıyor, beni şaşırtıyor. Takıma çok katkısı olacak ve takımın çok önemli bir parçası olacak." dedi.

Yeni transferler Valbuena ve Dirar'ın çok kaliteli isimler olduğunu dile getiren Skrtel, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takıma katılan isimlerin antrenmanlardaki hırsları ve çalışma isteklerini gördüm. Takıma tecrübe aktaracaklarına inanıyorum. Biz Fenerbahçeliyiz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayan oyuncularız. Hedefimiz şampiyonluk ama ne kadar çok maç kazanırız onun hesabını yapacağız. Geçen yıl ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans sergiledik. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sene daha büyük hedeflere yürümek istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Kaynaşlı Türkiye Düzce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title