Haberler

Bordeaux'tan Beşiktaşlı Bobo'ya 8 Milyon Euro

Fransa'nın Bordeaux Kulübü, Beşiktaş'ın Brezilyalı Golcüsü Deivson Rogerio da Silva (Bobo) İçin 8 Milyon Euroluk Bir Teklif Yaptı.

Fransa'nın Bordeaux Kulübü, Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Deivson Rogerio Da Silva (Bobo) için 8 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Siyah beyazlı kulüp Fransa’nın bir çok takımından gelen transfer tekliflerinin ardından özellikle Bordeaux ve St. Etienne kulaplerinin Bobo için ısrarları üzerine bu teklifleri ciddi olarak düşünmeye başladı. Özellikle de eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque’nin tazminatı konusunda kaynak sıkıntısı yaşayan siyah beyazlı kulüpte başkan Yıldırım Demirören’in Bobo’nun transferi hakkında son kararı vereceği öğrenildi.

Bu arada Bobo’nun Brezilyalı menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferinin gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title