Haberler

Bodrum'un ilk "Kaptanlık Turnuvası"

Güncelleme:

Bodrum Golf&Tenis Kulübü, Kaptanlık Turnuvası düzenledi.

Bodrum Golf&Tenis Kulübü'nde (BGTK) ilk defa düzenlenen, Bodrum ve Türk Golfünün en prestijli turnuvalarından olan Kaptanlık Turnuvası, büyük ilgi gördü. Turnuvaya Bodrum ve Türkiye'den bir çok golfçü katıldı.

Bodrum Golf&Tenis Kulübü, Kaptanlık Turnuvası düzenledi. BGTK Kaptanı Recep Dağlı'nın davetiyle, Bodrum ve Türk Golfünün en prestijli turnuvalarından biri olan Kaptanlık Turnuvasına Bodrum ve Türkiye'den bir çok golfçü ve golfsever katıldı. Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk gibi tanınmış isimlerin de katıldığı turnuva, akşam saatlerine kadar devam etti. 100 golfçünün katıldığı turnuvanın ödül töreni, renkli anlara sahne oldu. Bodrum Sağlık Vakfı'nın turnuvaya özel hazırladığı kupalar, dereceye girenlere verildi, kupalar büyük beğeni topladı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın da katıldığı ödül töreninde BGTK'nın ilk Kaptanlık Kupasını eski bakanlardan Fikret Ünlü kazandı. Dereceye girenlere ödüllerini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, BGTK Kaptanı Recep Dağlı, BGTK Yönetim Kurulu üyesi Atilla Yurtkuran ve BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk verdi. Acıbadem Bodrum Hastanesi'nin bir ambulansı ve sağlık ekibi gün boyu tesislerde bekledi.

MUHTEŞEM DAVET

BGTK düzenlenen Kaptanlık Turnuvası'nın ödül töreni ve daveti de en az turnuva kadar muhteşem oldu. 250 seçkin davetli, canlı müzik eşliğinde yemekte biraraya geldi. Gece sonunda söylenen 10. Yıl marşında tüm davetliler ayağa kalkarak ellerinde Türk Bayrağıyla marşa eşlik etti.

Bodrum Golf&Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, BGTK olarak ilk kez düzenlenen Kaptanlık Turnuvası'nın Bodrum'a çok farklı bir hava getirdiğini belirterek; "Bu prestijli turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Türkiye'nin her yerinden bir çok golfsever Bodrum'a geldi. Katılan, destek veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise 4-5 yıldır büyük bir mücadele örneği sergileyen ve kulübün buralara gelmesinde büyük pay sahibi olan Genel Müdür Caner Tuna'ya teşekkür etti. Ağaoğlu BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk'ü ise golfe yaptığı yatırımlardan dolayı kutladı.

Ödül töreni ve yemekten sonra yapılması planlanan eğlence ise Taksim olayları nedeniyle iptal edildi.

BGTK Kaptanlık Turnuvası'nda dereceye giren isimler ise şöyle;

BGTK Kaptanlık Kupası sahibi : Fikret Ünlü

Erkekler A Kategorisi

1) Atilla Yurtkuran

2) Erol İslamoğlu

3) Abdulkadir Esen

Erkekler B Kategorisi

1) İsmail Erdoğan

2) Lütfü Özalp

3) Hüseyin Boyacı

Kadınlar Kategorisi

1) Aylin Şerbetçioğlu

2) Ruhsar Gül Gürer

3) Özlem Ispartalıgil

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fikret Öztürk Ahmet Ağaoğlu Türkiye Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title