Haberler

Bodrum'u yine fiyatlar karıştırdı: Loca ücreti 10 bin, dürüm 400 lira

Güncelleme:

Bodrum'da lüks eğlence sınır tanımamaya başladı. Her bütçeye göre eğlence bulunan tatil beldesinde bu yıl Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyu fiyatları diğer işletmeleri solladı. Göltürkbükü, Yalıkavak mahallelerinde beach giriş fiyatları 300 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Özellikle ünlü mekanların giriş ücretlerinin yanı sıra şezlong, loca fiyatları ise 3 bin 500 liradan başlıyor. Deniz üzerinde bulunan loca fiyatları ise 10 bin liraya kadar çıkıyor.

Bodrum'u yine fiyatlar karıştırdı: Loca ücreti 10 bin, dürüm 400 lira

SINIRSIZ YEME İÇME HİZMETİ

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Highlight Hotelin içerisinde bulunan Miya Beach giriş ücreti 500 liradan başlıyor. Deniz üzerinde loca kiralamak isteyenler 10 bin lira bedel öderken sahilde bulunan loca fiyatları ise 7 bin 500 lira dan başlıyor. Çim üzerinde olan loca fiyatlarının ise 5 bin lira olduğu öğrenildi.

Fiyatları ödeyen yerli ve yabancı turistler ise sınırsız yeme içme ve özel garson hizmeti alıyor. 10 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen localar en fazla 6 kişi ile sınırlı oluyor.

Bodrum'u yine fiyatlar karıştırdı: Loca ücreti 10 bin, dürüm 400 lira

"BİZ BURADA LÜKSÜ YAŞATIYORUZ"

Locaları 10 bin liradan satılan Highlight Hotel ve Miya Beach işletme müdürü Yusuf Erbaş Bodrum'da her kesime hitap eden fiyatlar olduğunu ifade ederek "Burası Yalıkavak Tilkicik koyu. Burada plaj giriş ücreti kişi başı 500 TL'dir. 500 liraya içeri giren bir misafirimize bu bedelin tamamını kullanıyor. Misafirimize şenzlogunu, havlusunu ve şemsiyesini veriyoruz ve yiyecek içecek olarak kullanıyor bu bedeli. 3 ayrı kategoride localar veriyoruz. 1 tanesi deniz üzerinde iskelenin ucunda olan loca 10 bin lira, Kıyı şeridinde olan localarımız var deniz içerisinde ama kıyıda bulunan bunların bedeli ise 7 bin 500 liradır. Birde karada çimin üzerinde olan localar var onlarda 5 bin liradır. 10 bin liralık bir locayı maksimum 5 kişi kullanabiliyor.

Biz loca kirası olarak almıyoruz verdiği bedel kadar tüketim yaptırıyoruz. Yiyecek içecek olarak verdiği bedel kadar kullanabiliyor. 5 kişi geldiğinde 3 bin liraya şezlong kullanmaktansa bizim özel bir yerimiz olsun denizin üzerinde rahatça takılıp dinlenip denize gire bileceğimiz bir yerimiz olsun derlerse o kadarlık tüketimi göze alıp locayı kullanabiliyorlar. Bazı misafirlerimiz tepki gösterebiliyor ama lokasyona baktıkları zaman aldıkları hizmeti gördüklerinde makul seviyede buluyorlar. Bodrum'un başka bölgelerinde fiyatlar tamamen değişebilir bu tamamen işletme giderleri, kira giderleri operasyon giderleri her bölgeye göre değişiyor. Başka bölgedeki bir işletmenin maliyetiyle Tilkicik koyundaki bir işletmenin maliyeti bir değil. Bizde isterdik daha uygun olmasını ama giderler ön plana çıktığı zaman malesef bunu gerektiriyor. Biz burada lüksü yaşatıyoruz. Burası Bodrum'un en gözde ve en temiz plajı seçilen bir bölge. Bunun için Bodrum'da her lokasyonun kendi fiyatı var. Bodrum'da 300 liraya da loca bulabilirsiniz, 10 bin lira ve daha üst fiyatlara da" dedi.

Bodrum'u yine fiyatlar karıştırdı: Loca ücreti 10 bin, dürüm 400 lira

CEM ÖZER'İN BEACH LOCA FİYATI 3 BİN 500 LİRA

Karaderili Şirketler Grubuna ait olan Porto Bianco'yu işleten oyuncu Cem Özer ise beach giriş ücreti almıyor. Şezlong kirası olarak 50 ila 150 lira arası bedel alıyor. Ünlü oyuncu beach de bulunan locaları ise 3 bin 500 liradan kiraya veriyor.

Ünlü oyuncu Cem Özer ise Beach girişinde ücret talep etmediğini belirterek "Biz bu yıl localarımız 3 bin 500 lira diye belirledik. Denizin üstünde kendine özel merdiveni ve duşu olacak. 3 bin 500 liraya 4 kişi ila 6 kişiye hizmet vereceğiz. 3 bin 500 ödedikten sonra o bedel kadar yeme, içme hizmeti veriyoruz. Böyle bir yerde 6 kişi için denizi, çalan müziği ve hizmetine baktığımızda makul bir fiyat. Bizde şezlong fiyatları kısım kısım değişiyor. En öndeki Şezlong fiyatları 150 lira, hemen arkasındaki şezlong fiyatı 100 lira ama bana pahalı geldi diyorsan kumsalımızdaki şezlong fiyatımız da 50 lira. Bodrum'da 10 bin liralık localar varmış isterse 20 bin liraya satsın. Ben işletmeciye kabahat bulmuyorum. O parayı veren adama sormak lazım memnun mu diye" dedi.

Bodrum'u yine fiyatlar karıştırdı: Loca ücreti 10 bin, dürüm 400 lira

GÖLTÜRKBÜKÜ FİYATLARI TAVAN YAPTI

Sosyetenin ünlü beldesi Türkbükü'nde 90 liraya satılan lahmacun fiyatı 110 liraya çıkarken bir dürümün fiyatı 400 liraya kadar fırladı. Türkbükün'deki loca giriş ücretleri ise en az 400 lira dan başlayıp bin liraya kadar çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çocuk İzleme Merkezi Türkbükü Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (11)

kadir bedir :

bu ülkede haşlanmış patatesi biraz alla pula üzerine tütsü koy sonra lüks bir otelde servis tabağına koy menüdeki adına da patate de tiseralle yazıp fiyatını da 200 TL yaz yine de buna bu parayı ödeyen olur.. bilmem anlatabildim mi ???

63
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Aynen katılıyorum arkadaş ??

yanıt8
yanıt1
Mikail arman:

En güzeli lüksten uzak müevazi klasik bir tatildir.Fakat maalesef turizm dahil hiçbir sektörde denetim yok. Yüzbinlerce gariban aile tatil yapma imkânına sahip değil. Yani ekonomik şartlardan dolayı özyurdunda yoksul ve garip'sin.

34
1
yanıtYanıtla
Ahmet Büyükkaya:

Kimseden zorla oraya götürmüyorlar zorla para almıyorlar. Fiyatlar belli alan memnun satan memnun

10
15
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

hem pahalı ve hem de basit ve sıradan bir loca. fırsatçılar ülkesi, herkes kendine dürüst, kendisi o paraya locayı tutarmıydı asla zannetmiyorum

13
0
yanıtYanıtla
Pole star:

Dolar ya da Euro yönünden bakarsak fiyatlar normal ama yabancıya göre tabii...

9
3
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Eee,sonra niye tsunami geliyor diye feryat etmeler.Zengin olan oraya zaten gitmez,ancak yolunu şaşıranlar aldanır.

8
4
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Gitmeyeceksin öyle yerlere onlarda kendilerine kazık atsın. Gerçi bizim gösteriş sever milletimize müstehaktır..

7
0
yanıtYanıtla
NE KA:

Yakındır yine ya deprem ,ya corona ,ya tsunami ni gelmesi ,

4
2
yanıtYanıtla
Yılmaz Ankun:

10 BİNE BEŞ YILDIZLI OTELDE ULTRA HERŞEY DAHİL BİR HAFTA TATİL YAPARIM

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title