Haberler

BM'nin Libya'ya Müdahalesine Silah Çelenkli Tepki

BM Güvenlik Konsey'inin Libya'ya Müdahale Kararı ve Başlatılan Hava Saldırısı İstiklal Caddesi'nde Toplanan Çeşitli Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Tarafından Protesto Edildi

* Birleşmiş Milletler Güvenlik Konsey'inin Libya'ya müdahale kararı ve başlatılan hava saldırısı İstiklal Caddesi'nde toplanan çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu tarafından protesto edildi.* Galatasaray Lisesi önünde toplan göstericiler Fransa Konsolosluğu'na yürüyerek konsolosluk önüne siyah çelenk bıraktı.

Galatasaray Lisesi önünde saat 20.00 biraraya gelen yaklaşık 500 kişi Fransa Konsolosluğu önüne kadar yürüdü. Sloganlar eşliğinde Fransa Konsolosluğu önünde duran grup adına Türkiye Komünist Partisi Merkez Komite Üyesi Doğan Ergün basın açıklaması yaptı. Ergün yaptığı açıklada, Libya'ya gerçekleştirilen müdahaleye seyirci kaldığını ileri sürdüğü hükümeti ve ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirerek, "Operasyonlar derhal durdurulmalıdır" dedi. Grup yapılan açıklamanın ardından Fransa Konsolosluğu önüne siyah çelenk bıraktı. Çevik Kuvvet polisi de konsolosluk önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Eylemciler, Taksim Meydanı'nda yürüyüşüne son verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title