Haberler

"Bizim Çocuklar" oldu "Bizim Balonlar"! Cebelitarık'ı farklı yenmek taraftarlara yetmedi

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 5. maçında Türkiye, deplasmanda Cebelitarık'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar maçın ilk yarısında etkisiz bir oyun ortaya koyarken farklı galibiyet taraftarlara yetmedi. "Bizim Çocuklar" olarak anılan A Milli Takım futbolcuları için sosyal medyada "Bizim Balonlar" etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. Etiket kısa sürede gündemin zirvesine oturdu.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Victoria Stadyumu'nda Cebelitarık'la karşılaştı. Ay-Yıldızlılar karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanırken ortaya koyan futbol ve Şenol Güneş'in futbolcu tercihleri taraftarlardan geçer not alamadı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN OYUNCU TERCİHLERİ ELEŞTİRİLDİ

"Bizim Çocuklar" olarak anılan A Milli Takım için sosyal medyada sert eleştiriler yapılırken "Bizim Balonlar" etiketi gündemin zirvesine oturdu. Özellikle Şenol Güneş'in maça başladığı 11'e tepki gösterildi. Deneyimli hocanın oyuncu tercihleri kullanıcılar arasında tartışma konusu oldu.

'Bizim Çocuklar' oldu 'Bizim Balonlar'! Cebelitarık'ı farklı yenmek taraftarlara yetmedi

'Bizim Çocuklar' oldu 'Bizim Balonlar'! Cebelitarık'ı farklı yenmek taraftarlara yetmedi

'Bizim Çocuklar' oldu 'Bizim Balonlar'! Cebelitarık'ı farklı yenmek taraftarlara yetmedi

'Bizim Çocuklar' oldu 'Bizim Balonlar'! Cebelitarık'ı farklı yenmek taraftarlara yetmedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cebelitarık Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (6)

Ibrahim Caliskan:

REZİL MİLLİ TAKIM... REZİL BİR BALON BAŞI ENES ÜNAL KADAR MADDİ DEĞERİ OLMAYAN BİR TAKIMI ZAR ZORDA OLSA YENEN REZİL BİR FUTBOLCU VE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VAR.. BERABERE KALDIĞIMIZ TAKIMA 4 ATAN HOLLANDAYI YENECEKMİŞİZ BALON BAŞI ÖYLE DİYOR..

38
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

DEFOLUN GIDIN LAN VATAN DUSMANLARI,YENİYORLAR ELEŞTIRI,KAZANIYORLAR ELEŞTIRI,NE ISTIYONUZ LAN..

1
26
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Zar zor yendik , penaltı kaçırdı ilk yarı bu takıma herkes üç dört atarken biz gol atamadık , çıkardığı kadroya bak bu kadro Osmaniyesporu bile yenemezdi

19
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ne ıstedıikleri bellı degıl çıkın sız oynayında gorelım.çok ruhsuz bır mılletız.

3
15
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

İşte bizim sucuklar

15
0
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Hollanda farklı skor ile yenebilir. Hazırlıklı olun ve fazla üzülmeyin. Cebelitarık kapalı savunma oynuyor. Kerem le oyuna başlıyor. Şenol hoca da sistem yok. Taktik yok. Kim Avrupa da oynuyor sür sahaya.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title