Haberler

Bisiklet Festivali Start Aldı

Güncelleme:

Isparta Belediyesi sponsorluğunda TIEB Bisiklet Gurubu tarafından bu yıl 2. 'si düzenlenen Uluslararası Bisiklet Festivali Eğirdir Altınkum Plajından start aldı.

Isparta Belediyesi sponsorluğunda TIEB Bisiklet Gurubu tarafından bu yıl 2. 'si düzenlenen Uluslararası Bisiklet Festivali Eğirdir Altınkum Plajından start aldı.

Aksu, Sütçüler ve Manavgat Köprülü Kanyon'da son bulacak 3 günlük festivalin başlangıcı Eğirdir Altınkum Plajından yapıldı ve festivale 7 ülke, 57 şehir ve 240 bisikletçi katılıyor. Sporcular üç gün boyunca 172 km'lik parkurda pedal basacaklar.

Eğirdir Altınkum Plajından startı verilen etkinlikte Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün bisikletçileri yalnız bırakmadı.

Bisikletçileri Eğirdir'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymakam Adem Çelik "Eğirdir'imizin güzelliklerini hep beraber keşfedeceğiz" dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de, güzel bir organizasyon düzenlendiğini aktararak, "Isparta Belediyemize, organizasyonda emeği geçen tüm sporcularımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Organizasyonun sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum" görüşlerinde bulundu.

Bisikletçileri Isparta'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de, "Bu sene sizi yine gül bahçelerinde ağırlayıp veya bir sonraki yıl lavanta bahçeleriyle start vereceğimiz inşallah bu uluslararası bisiklet festivalimizi daha renkli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Eğirdir'imizin elması, Uluborlu'muzun kirazı, Isparta'mızın gülü, Kuyucak'ın lavantasıyla en güzel şekilde sizlere unutamayacağınız gül gibi bir gün yaşatmayı taahhüt ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ardından bisikletçiler festivalin ilk pedalını Eğirdir Altınkum Plajından bastı. Bisikletçiler, ada turunun ardından Aksu ve Sütçüler'e doğru yola çıkarken, festival Manavgat Köprülü Kanyon'da son bulacak.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Isparta Eğirdir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title