Haberler

    Bir Üyelikle Dört Ekran Dönemi Başladı

    Digiturk başlattığı yepyeni televizyonculuk dönemi ile üyelerine artık dizi, film ve seyrettiği kanalları bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten ve televizyondan ücret farkı ödemeksizin ‘Dilediği Zaman Dilediği ...

    Digiturk başlattığı yepyeni televizyonculuk dönemi ile üyelerine artık dizi, film ve seyrettiği kanalları bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten ve televizyondan ücret farkı ödemeksizin 'Dilediği Zaman Dilediği Yerde' izletecek.

    Digiturk, hızla gelişen teknolojilerin ve mobilitenin, izleme alışkanlıklarının değiştirmesiyle ortaya çıkan 'yeni izleyici' profilinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere yepyeni bir televizyonculuk dönemi başlatıyor. "Dilediğin Zaman, Dilediğin Yerde" ile Digiturk müşterileri,  akıllı telefon, bilgisayar ve tabletlerinden dizileri, filmleri ve tüm Digiturk içeriklerini abone oldukları paket fiyatı üzerinden hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecekler. Bu sayede, Digiturk üyeleri izlemek istedikleri yayınlara diledikleri zaman, diledikleri yerden kolayca ulaşabilecekler.

    "Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde" kampanyasının reklam yüzü ise sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil oldu.

    Basın toplantısında bir sunum gerçekleştiren Digiturk Pazarlama Direktörü Boysan Akkaya

    ise "Her alanda tüketici beklentilerinin hızla değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Bu durum televizyon izleyicisi açısından da farklı değil. Bu değişimin hızına ayak uydurmak ve üyelerimizin yayınlara hem kaliteli ve konforlu hem de sınırsız bir şekilde erişebilmesini sağlamak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

    Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde" ile üyelerimiz, canlı maç yayınları dışında istedikleri tüm programlara herhangi bir ek ücret ödemeksizin tablet ve bilgisayarlarından, mobil telefonlarından ve televizyondan erişebilecek ve yayınları kesintisiz olarak izleyebilecek" şeklinde konuştu. Akkaya, televizyon yayıncılığının geleceğinde, yayın akışına bağlı kalmadan zaman ve mekan bağımsız şekilde izleme olanağı sunan ürünlerin öne çıkacağını belirterek, yakın bir gelecekte spor karşılaşmaları, yarışma programları ve haber yayınları dışında canlı yayın olmayacağını ve tüm içeriklerin internet üzerinden farklı cihazlarla izleneceğini sözlerine ekledi.

    >>

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Digiturk Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title