Haberler

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara verimli ve keyifli bir yaz mevsimi geçirmeleri için hazırlanan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara verimli ve keyifli bir yaz mevsimi geçirmeleri için hazırlanan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Her dönem binlerce çocuğun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları kurs kayıtlarını gerçekleştirmek isteyen veliler, Bilecik Belediyesi Danışma ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilir. Gerçekleştirilen kayıt işlemlerinde veliler, form doldurarak başvuruda bulunacaklar ve kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabileceklerdir.Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda; yüzme, tenis, basketbol ve futbol alanında eğitimler verilecek. Yüzme kursları için ücretsiz servis hizmetinin verileceği Yaz Spor Okulları kapsamında; 4 ile 15 yaş aralığındaki çocuklar belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek. Kursların gerçekleştirileceği adresler ile tarih ve saatleri; vatandaşlara verilecek formlarda belirtilmiş olacaktır. Futbol, basketbol ve tenis ücreti 120 TL olurken yüzme kurs ücreti ise 215 TL olacaktır.Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme kursuna katılacak kursiyerlerin daha sağlıklı bir hizmet alması ve herhangi olumsuz bir sağlık sorunu ile karşılaşmaması için ilgili sağlık kuruluşlarından Sağlık Raporu beyan etmeleri gerekmektedir" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik Tenis Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title