Haberler

Beypazarı Belediyesine Özel Ödül

16-17 Kasım 2018 tarihinde Moldovada düzenlenen VIII. Avrasya Proje Festivaline katılan projelerin ödülleri sahiplerine takdim ediliyor.

16-17 Kasım 2018 tarihinde Moldovada düzenlenen VIII. Avrasya Proje Festivaline katılan projelerin ödülleri sahiplerine takdim ediliyor.

Söz konusu Festivalde Türsoy özel ödülüne layık görülen Beypazarı Belediye Başkanlığı öncülüğünde Tarih ve Kültür projesi olarak Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği koordinasyonunda hazırlanan, Hırkatepe Mahallesi'nde bulunan Gazi Gündüzalp Anıt Mezarının ihyasının da içinde bulunduğu, Tarihi alanın tamamını kapsayacak olan Gazi Gündüzalp Külliyesi ve Hırkatepe Mahallesi Yaşayan Şehir Müzesi Projesinin ödül töreni Beypazarı Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı akabinde gerçekleşti.

Gerçekleştirilen toplantıya, Gagavuz Yeri Milletvekili İvana Köksal, Türk Kültürü Teşkilatı Genel Sekreteri Düsein Kasseinov, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği heyeti ve genel sekreteri İlyas Demirci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Meclis Üyeleri, Keçiören Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Mustafa Araç ve Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal katıldı.

Hayri Özalp Başkanlık Konağı'nda Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a ödülünü, Türk Kültürü Teşkilatı Genel Sekreteri Düsein Kasseinov takdim etti.

Gagavuz Yeri Milletvekili İvana Köksal, yerel yönetimler olarak kardeş belediyecilik projeleriyle Türkiye'nin ulusalararası ilişkilerde yakaladığı başarıya katkı sunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a Gagavuz Özerk Bölgesine ait yöresel hediyeler takdim etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Beypazarı'nı tanıtacak, her anlamda zenginleştirecek bu anlamlı ve milli projeyi hazırlayan Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin değerli yöneticilerine teşekkür ederim. Uluslararası alanda Türkiye'nin saygınlığını artırmak için gayret gösteriyoruz. Bizde Oğuz boyundan Avrupalı soydaşlarımızın yaşadığı Gagavuz Yerine bir proje yapılması konusunda bugün ki meclis gündemimize aldık. Buradan bunun müjdesini de vermiş olalım. VIII. Avrasya Proje Festivali kapsamında bizleri özel ödüle layık gören TÜRKSOY yetkililerine de huzurlarınız da teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beypazarı Avrasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title