Haberler

El Freni Çekilmeyen Kamyon 10 Kişinin Arasına Daldı! Ölümden Döndükleri Anlar Kamerada

Güncelleme:

Beyoğlu'nda el freni çekilmeyen kamyonet kayarak yol kenarında bekleyen 10 kişinin arasına daldı. Kamyonet ve motosiklet arasında sıkışan genç kadının ayağı kırıldı.

Beyoğlu'nda el freni çekilmeyen kamyonet kayarak yol kenarında bekleyen 10 kişinin arasına daldı. Kamyonet ve motosiklet arasında sıkışan bir kadının ayağı kırıldı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

EL FRENİ ÇEKİLMEYEN KAMYON KAYARAK 10 KİŞİNİN ARASINA DALDI

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, süt ürünleri dağıtımında kullanılan kamyonetin şoförü park ettiği aracın el frenini çekmeyi unuttu. Bir süre sonra yokuştan kaymaya başlayan kamyonet yol kenarında bekleyen vatandaşların üstüne doğru geldi.

El Freni Çekilmeyen Kamyon 10 Kişinin Arasına Daldı! Ölümden Döndükleri Anlar Kamerada

KAÇMAYA FIRSAT BULAMAYAN GENÇ KIZ YARALANDI

Kamyonetin üzerlerine geldiğini son anda fark eden 10 kişilik grup bir anda kaçmaya başladı. Kaçmaya fırsat bulamayan Hicran Özçelik Yetkin motosiklet ile kamyonet arasında sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar yardıma koşarak hep birlikte kamyoneti iterek arada sıkışan kadını kurtardı. Ayağı kırılan Hicran Özçelik Yetkin hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansırken kaza sonrası soruşturma başlatan polis kamyonet sürücüsünü gözaltına aldı.

El Freni Çekilmeyen Kamyon 10 Kişinin Arasına Daldı! Ölümden Döndükleri Anlar Kamerada

SON ANDA FARK EDİYORLAR

Görüntülerde kamyonet kaymaya başlıyor. Bu sırada bekleyen 10 kişi son anda kamyonu fark ediyor. Vatandaşlar kaçarken kamyonetin içinde bulunan bir kişi de can havaliyle yola atlıyor. Yetkin motosiklet ile kamyonetin arasında sıkışıyor. Vatandaşlar hemen yardıma koşarak Yetkin'i kurtarıyor.

El Freni Çekilmeyen Kamyon 10 Kişinin Arasına Daldı! Ölümden Döndükleri Anlar Kamerada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarlabaşı Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Selçuklu:

Trafik terörü artarak devam ediyor.

6
0
yanıtYanıtla
nöbetçi savcı:

şöferü falakaya çekin.

5
0
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Ülkede her şey para ile ama can bedava. Kaldırımda bile yürümeye korkar olduk ya. . .

4
0
yanıtYanıtla
dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar:

Hemen Aglayip sizliyorlarya uyuz oluyorum. Ne bagrip cagriyon aglama felan. Zaten birgün ölüp gidecegiz. Hemen Acindirma Modu bizimkiler. Hadi simdi dürüst olacak benim gibi kim begendime basacak.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title