Haberler

Beylikdüzü Belediyesi'nden Anneler Günü'nde Annelere Anlamlı Hediye

Beylikdüzü Belediyesi’nin engelliler haftası kapsamında hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurduğu Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Beylikdüzü Belediyesi'nin engelliler haftası kapsamında hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurduğu Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bu merkezde annelere izin vereceğiz. Onlara hayatlarında bir tatil sunacağız. Belki ayda bir gün belki iki ayda bir iki gün izin vereceğiz"dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında engelliler için anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Engelli bireylerin özel gereksinimlerine hizmet vermek ve bu bireylerin ailelerinin nefes alabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi'nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra firma sahipleri, engelli çocuklar ve anneleri katıldı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde açılan Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi içerisinde spor aktiviteleri, müzik eğitimleri, el becerileri geliştirme atölyeleri, sosyal hayat katılım faaliyetleri, gezi ve eğlence merkezleriyle hizmet verecek. Merkez ayrıca dışarıdan gönüllü olarak gelip eğitim vermek isteyen vatandaşlara da açık olacak. Ayrıca çocukları birimde olan annelerin belediye tarafından sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılmalarına imkan sağlanacak.

"Onlara hayatlarında bir tatil sunacağız"

Annelere yardımcı olmanın herkesin üzerine düşen bir sorumluluk olduğunu ifade eden, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bugün Anneler Günü. Bütün annelerin Anneler Gününü kutluyoruz ama Türkiye'de ve dünyada çok özel anneler var. Gerçekten özel çocukları yetiştiren onları sürekli korumak zorunda olan gelişimine katkı sağlayan anneler var. Tabii ki hissetmek zor onların yerine geçmek çok zor. Ama temel bir ihtiyaçları var bunu gidereceğiz. Bu annelerin kendilerine ait bir saatleri bir günleri bir anları yok bütün hayatını o çocuklarının hayatına adamışlar ve bazıları var ki bırakacakları kimsesi yok. Bu merkezde onlara izin vereceğiz. Onlara hayatlarında bir tatil sunacağız. Belki ayda bir gün belki iki ayda bir iki gün planlamayla yapacağız. Burada çocukları alacağız hem eğitimlerine katkıda bulunacağız hem de güvende olduklarını düşünecekleri bir merkez olacak. Bize bırakacaklar ve kendine özel bir gün yaşayacaklar. Burası sadece belediye olarak değil gönüllerinde eğitimci olarak katkı sunacakları bir yer olacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Neriman Turgut ise, "Önemli bir günde çok güzel bir açılış oldu tadımıza tat kattı. Belediye Başkanına çok teşekkür ederim. Annelerin özel günü her anne özeldir. Bütün anneler çok iyidir, anne olmak güzeldir. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Anneler Günü Kavaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title