Haberler

Beşiktaş'ta Yeni Sezon Hazırlıkları... - Antrenman Maçında Golcü Futbolcular Göz Doldurdu

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular pas ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman maçında Nobre, Delgado, İbrahim Akın ve Gökhan Güleç attıkları gollerle göz doldurdu. Yeşil takımın, mavi takımı 6-2 yendiği karşılaşmada yeşil takımın gollerini Delgado (2), Nobre (2) ve Gökhan Güleç (2) atarken, mavi takımın 2 golü de İbrahim Akın'dan geldi. Yeşil takımda yer alan genç oyuncu Rıza ise yaptığı gollük ortalarla beğeni topladı.

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan ve salonda tedavi olan Koray ile Mustafa Doğan katılmazken, sakatlığı süren Ali Güneş takımdan ayrı koşu yaptı.

Bu arada siyah-beyazlıların bugünkü çalışmasını Çekmeköy Mini Ada Anaokulu öğrencileri de izledi. Minik öğrenciler daha sonra ''2006-2007 sezonunda Beşiktaşımıza başarılar dileriz'' pankartıyla basın mensuplarına görüntü verdi.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title