Haberler

Beşiktaş'ta Marcao-Kerem vakası! Takım arkadaşları birbirine girdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Rizespor'la oynadığı maçta Josef de Souza, kırmızı kart gören takım arkadaşı Montero'ya sert temasta bulundu. Montero da karşılık verince ortam gerildi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldı. Maça 86. dakikada yaşanan olay damga vurdu.

Beşiktaş'ta Marcao-Kerem vakası! İki takım arkadaşı birbirine girdi

ARKADAŞINI TUTAMADI

86. dakikada Gökhan Gönül'ün Umut Meraş'a müdahalesinden sonra saha gerildi. Montero, Rizesporlu oyuncularla tartıştı. Josef, arkadaşının formasından çekip kavgadan uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak yeterli olmadı.

Beşiktaş'ta Marcao-Kerem vakası! İki takım arkadaşı birbirine girdiGörüntü: beIN Sports

KIRMIZI ÇIKTI

Hakem Montero'ya kırmızı kart çıkarınca Josef sinirden çıldırdı. Brezilyalı futbolcu, Montero'nun koluna ciddi şekilde temasta bulundu. Bunun üzerine Montero da Josef'e benzer şekilde karşılık verdi. Josef, Montero'nun üzerine yürümek isteyince Beşiktaşlı futbolcular araya girdi.

Beşiktaş'ta Marcao-Kerem vakası! İki takım arkadaşı birbirine girdi

Beşiktaş'ta Marcao-Kerem vakası! İki takım arkadaşı birbirine girdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (9)

UğuR DURAN:

Haydi Federasyon... Cesaretin varsa 8 maç ceza verirsin. yoksa bırakırsın bu işleri.!!

66
67
yanıtYanıtla
Murat MEYDAN:

Rahatsız mısın ? İlaç kullansana

yanıt14
yanıt11
UğuR DURAN:

Muro Ben iyiyim sen nasılsın?

yanıt2
yanıt5
Fatih :

kafanız mı güzel. bunu şuan sana açıklamak israf olur. sen 8 maç bekle en iyisi :D

yanıt13
yanıt10
ATSIZ06:

çoğu takımda yaşanan olay maçın hırsıyla tartışmalar olabiliyor ama vurmak yok. bazı kedicikler de 8 maç ceza bekliyormuş :)

8
17
yanıtYanıtla
Ali Karan:

Hadi lan oradan kulağı sulu 8 maçmış

11
8
yanıtYanıtla
Vasco KKK TURBO:

Yiyin birbirinizi

11
7
yanıtYanıtla
OSMANEMMİ:

josef son derece haklıydı her takıma bir josef lazım.

10
2
yanıtYanıtla
Altan ünal:

"Marcao-kerem "vakası pantentine başvururuz artık dünyada ilk bizde oldu bu durum sizde böyle başlık altında markalaştırin ulkece dünya da unleniriz süper

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title