Haberler

Beşiktaş, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

İstanbul - (Dha) - Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'n 12. Haftasında, Deplasmanda Antalyaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına, Akşam Saatlerinde Basına Kapalı Yaptığı Antrenmanla Başladı.

İSTANBUL - (DHA) - Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi`n 12. haftasında, deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla başladı.

Dinamo Bükreş maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, düz koşunun ardından salonda açma germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise, yağmur altında 1 saati aşan bir çalışma yaptı. Toplu ısınma hareketlerinin ardından, dar alanda pas ve taktik varyasyonlar çalışan siyah-beyazlılar, küçük sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları devam eden Nobre ve Ali Güneş, antrenmana katılmadı.

Kulüp doktorunun yaptığı açıklamada, Dinamo Bükreş maçında sakatlık geçiren Kleberson ve Ricardinho`nun, Antalyaspor karşısında oynama ihtimallerinin yüksek olduğunu belirtildi. Brezilyalı futbocuların durumlarının yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinleşeceği, ancak Antalyaspor`a karşı forma giymelerinin yüksek bir ihtimal olduğu öğrenildi

Siyah-beyazlı takım, yarın sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde yapcağı antrenmandan sonra, saat 17.30`da Türk Hava Yolları`na ait tarifeli uçakla, Antalya`ya hareket edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title