Haberler

Beşiktaş 3 Puanı 3 Golle Aldı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 32. Haftasında Cezası Nedeniyle Adana'da Oynadığı Maçta Bursaspor'u 3-0 Mağlup Etti.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında cezası nedeniyle Adana'da oynadığı maçta Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, golü erken bulduklarını, ardından da ikinci golün geldiğini belirterek, ilk yarıda iyi oynadıklarını ve çok pozisyon bulduklarını, ancak ikinci yarıda rehavete kapılarak pozisyon bulamadıklarını ifade etti. Ligde kalan 2 maçlarını kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Sağlam, "Bu maçı kazanmak bizim için önemliydi. Bursaspor iyi bir takım. Böyle rakipler karşısında yapabileceğimiz tek bir şey vardı ve bu da iyi mücadele edip, iyi futbol oynayıp kazanmaktı. Bundan sonra kalan iki maçımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Siyah-beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Sağlam, "Adana ve çevresinden gelerek bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize Adana'da BJK İnönü Stadı'nın atmosferini yaşattılar. Adana'da sanki BJK İnönü Stadı'nda oynuyormuş gibi oynadık. Aldığımız galibiyette taraftarlarımızın da büyük payı var" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin ise, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Taraftarlarımıza bizleri Adana'da yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçları kazanıp önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, ilk yarıda iyi oynamadıklarının altını çizerek, "Beşiktaş gibi üst düzey takımlara karşı oynarken biraz daha özverili, disiplinli ve az hata yapan görüntüde olunması gerekiyor. Beşiktaş'ın geniş alanda etkili oyuncuları var. Böyle bir rakibe geniş alan bıraktığınız zaman durum böyle oluyor. Çok komik goller yedik ve böyle goller yiyince de maçları geri çevirmek çok zor oluyor. İkinci yarıda toparlandık, çok iyi oynadık, ama gol atamadık. Bursaspor, bugün matematiksel olarak ligde kaldı. Daha önce de bizim açımızdan böyle bir sıkıntımız yoktu. Gelecek sezon Bursaspor'a yakışır bir takım kuracağız" dedi.

Beşiktaş takım kaptanı İbrahim Üzülmez de, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

(FK-MT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title