Haberler

Bennu Yıldırımlar Olay Yaratan Fotoğrafta Murat Cemcir'i Korudu

Güncelleme:

Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği 'Ahlat Ağacı' filminin Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda poz verirken yaşanan olay için "Anlık bir şey, sorun yok" diyerek Murat Cemcir'i korudu.

Cannes'dan dönen ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, Murat Cemcir ile arasında yaşanan poz polemiği için "Büyütecek bir şey yok" diyerek meslektaşını savundu.

"BENİM İÇİN SORUN DEĞİL"

Magazin muhabirlerine açıklama yapan Bennu Yıldırımlar, "Anlık olayları böyle değerlendirmeyin, büyütecek bir şey yok. Benim için sorun değil" dedi.

Bennu Yıldırımlar Olay Yaratan Fotoğraf İçin Murat Cemcir'i Korudu

'İKİMİZİN DE İŞİ VAR, KONUŞMADIK'

"Murat Cemcir ile bu konuyu konuştunuz mu?" sorusuna da şu cevabı verdi: "İkimizin de işi var, konuşmadık. Saliselik fotoğraflar üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır, linç kültürü çok kötü."

İkilinin verdiği poz sosyal medyada "Bennu Yıldırımlar'ın büyük sabrı, Murat Cemcir'in zirve yapan ayıbı." olarak yorumlanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

A.Sağlam.:

Kadın fazla mütevazi davranmış Bana göre kabalığın ve hıyarlığın daniskasını ve ne oldum deliliğinin kralını yapmış ayıp ayıp. . . .

21
1
yanıtYanıtla
Flaubert:

Murat Cemcir de Adam oldu ya helal valla Terbiyesiz. . .

12
3
yanıtYanıtla
öööööööööööööööööö:

ezik olduğu için halının büyüsüne kapılmış. . . . eğer etrafına baksaydı bir hanımın önünde yedi köyün eşeği gibi durmazdı. . . .

11
0
yanıtYanıtla
İZMİRLİ KIZ İSMET:

kadına karakterlı kadınmıs. . adam kendını sıfırladı.

9
0
yanıtYanıtla
...:

Seni bi doktora götürüp ön dişini çektirmek lazım.

yanıt3
yanıt2
TAMAM:

Doların yükselişine bir eyyy amerika, ey merkez bankasıyla müdahale etmenizi bekliyoruz sayın cumhur başkanım halimiz harap refarandumda evet diyin bombalar patlamasın ekonomi düzelsin dediniz bizde saf saf o dönem sanki 14yıldır iktidarda başkası var gibi inanıp verdik ve sonrası ülke perişan. Şimdi de ekonomiyi düzeltecem diyosunuz 16 yıldır ülkeyi yöneten benmiyim IMF’ye borcumuz yok diye övünüyosunuzda IMF’ye borçlu olduğumuz dönemin 170katı borçluyuz ve o dönem PTT, TEKEL, PETROL OFİSİ, RAFİNERİ ve LİMANlarımız ŞEKER fabrikalarımız VARDI. Şimdi devletimizin bünyesinde sata bileceğiniz hiç birşeyi bırakmadınız eskilerin lafıdır hazıra dağ dayanmaz satıp satıp örtülü ödenekte harcadınız gelir getiren bir akar yokken batış kaçınılmazdır. Artık bende size TAMAM diyorum ülkenin selameti için devletin bekası için TAMAM sizde gerçekten bir nebze vatan ve millet sevgisi varsa TAMAM demelisiniz diye düşünüyorum...

2
0
yanıtYanıtla
mert:

bu adam kim sanat kariyeri ne ''elvan dalton''la meşur oldu, kapasitesiz adam oldum zannediyo ''DEVAMSIZZZZ''

1
0
yanıtYanıtla
Realist:

Ah tatlı kadın, seni işte bunun için çok seviyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Singer 16:

Buyutulmeye calisilan şeye bakin ya dalginligina gelmistir abartılı bi haber

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title