Haberler

    Galatasaray, Kırmızı Kart Gören Belhanda'ya Ceza Vermeyecek

    Güncelleme:

    Galatasaray, Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Younes Belhanda'ya ceza vermeyecek.

    Galatasaray'da Antalyaspor maçının uzatma dakikalarında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Belhanda'yla ekstra bir para cezası uygulanmayacak.

    Faslı futbolcuyla ilgili disiplin yönetmeliğinde yazılı olan cezanın dışında ekstra bir ceza verilip verilmeyeceği konusunda yönetimin topu Fatih Terim'e attığı belirtildi. Terim'in ise oyuncusunu kaybetmeme adına şimdilik para cezası yerine futbolcunun kulağını çekeceği bildirildi.

    BELHANDA ÖZÜR DİLEDİ

    Belhanda'nın ise kırmızı kart nedeniyle çok üzgün olduğu ve maç sonrası soyunma odasında özür dilediği bildirildi.

    GALATASARAYLILAR KIZGIN

    Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta Belhanda'nın atılması ve verilmeyen penaltı, sarı-kırmızılıların tepkisine neden oldu. Kulüp televizyonunda dün bu kararlar ile beraber Sivas maçında verilen penaltı da tartışıldı.

    Galatasaraylı idareciler ise dünkü yönetim kurulunda hakem kararları konusunda bundan sonra seslerini daha gür çıkarmaları konusunda fikir birliğine vardı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (4)

    GS:

    VERİN CEZASINI

    1
    4
    yanıtYanıtla
    gsli:

    nasıl vermez oyununu oynasın kavga etmek için para almadı oynamak için para aldı verilsin cezası

    2
    2
    yanıtYanıtla
    alpi 06:

    fatih terim başarılı olmasın diye inceden inceden

    0
    3
    yanıtYanıtla
    adelet:

    Allah aşıkna galata saray ceza vermiyecekmiş veremezsinki belhanda ya ceza verecek türkiyde külüb yok ki böyle boş haberler ugraşmayın spor pragramları yani cenenizi yormayın

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title