Haberler

Belediye Meclisi 7 Martta Tekrar Toplanacak

Güncelleme:

Kahramanmaraş Belediyesi Gündemindeki Maddeleri Görüşerek Karara Bağlamak İçin Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Başkanlığında Toplandı.

Belediye Meclisi 2 Mart 2011 Çarşamba günü saat 9.00 da Belediye Başkanı Mustafa Poyraz başkanlığında, belediye Hizmet Binası Meclis Salonu'nda toplanacak. Mart ayı olağan Meclis Toplantısında gündemde bulunan; Kahramanmaraş Dağcılık Arama Kurtarma Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneğine yer tahsisi teklifi, komisyona havale edilerek yer tahsisinin araştırılması istendi.

Müstakil ve hisseli belediye arsalarına satış kararı ve satışı için encümene yetki verilmesi teklifi, Tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak 1 adet mühendise ödenecek ücretin belirlenmesi karara bağlanırken, Ağaç Sökme Makinesi'nin 1 ağaçsökme çalışma ücretinin 320 TL olarak belirlenmesi, Köy yerleşik alanlarının sınır tespiti için Belediye Meclis Üyelerinden komisyon oluşturulması, Bozulan yolların tamir edilebilmesi için birim fiyatlarının belirlenmesi kararları alındı. Mücavir alan dışı cenaze nakillerinde herhangi bir ücret ödenmemesi kararı alınırken, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunun imar tadilatları bölümünün 5. Maddesinden kaldırılması istenen ücretler hakkındaki raporu, İmar plan tadilatları maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündem dışı gelen maddelerde ise okul yeri tahsisi, takas talepleri, yapılan protokol kararı, araç alımı ve izin dilekçeleri görüşülerek karara bağlandı.

Aynı zamanda Belediye Meclis Üyelerinden gelen teklif doğrultusunda eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan'ın isminin Binevler Kavşağından başlamak suretiyle Kayseri yoluna kadar olan bulvara verilmesi kararlaştırılarak oybirliği ile kabul edildi.

Meclis oturumuna ara verilerek ikinci oturumun 5 gün sonra 7 Mart 2011 Pazartesi günü toplanmasına karar verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title