Haberler

Beko Basketbol Liği

Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Öner, Kepez Belediyespor'un Tarihinde İlk Kez Mücadele Ettiği Beko Basketbol Ligi'ne Oynadığı Basketbolla Renk Kattığını Belirterek, Hedeflerinin Play-off'a Kalmak Olduğunu Söyledi.

Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Öner, Kepez Belediyespor'un tarihinde ilk kez mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi'ne oynadığı basketbolla renk kattığını belirterek, hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

Kepez Belediyespor'un oynadığı basketbolla tarihinde ilk kez mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi'ne renk kattığını ifade eden Erdal Öner, "Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk yılımızda mütevazı bir bütçeyle kurduğumuz takımımızın, ligde kalmayı garantilemesi büyük bir başarıdır. Şampiyonluğa oynayan takımların bir oyuncusunun maliyetiyle bir takım kurduk. Bu bütçeyle ligde çok güzel işlere imza attık" dedi.

Ligde kalmayı garantilemeleri nedeniyle Kepez Belediyespor yönetimini, teknik heyeti ve oyuncularını kutlayan Öner, play-off serisine kalmak istediklerini dile getirdi. Öner, "Sporda yenmek ve yenilmek de var. Kalan maçlarımızda alabildiğimiz kadar galibiyet alarak, play-off'a kalmak istiyoruz. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyorum. Bu yıl çok kaliteli, çekişmeli bir ligde mücadele ediyoruz. Ligde kalma ve play-off mücadelesi nedeniyle kalan maçlar çok heyecanlı olacak. Çok keyifli, çekişmeli maçlar izleyeceğiz" diye konuştu.

Dilek Sabancı Spor Salonu'nda Cumartesi günü Darüşşafaka ile oynayacakları maça Antalyalı basketbolseverleri davet eden Öner, "Play-off'a kalma yolunda çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz de ligde kalma mücadelesi veriyor. Çok zor bir maç olacak. Pınar Karşıyaka maçında olduğu gibi seyircimizin salonu doldurmasını bekliyoruz. Takımı, en iyi motive eden seyircidir. Cumartesi günü seyircimiz de salona gelip bizi desteklesinler" diye konuştu.

(SÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title