Haberler

Bedensel Engelli Okçuların Antalya Kampı Sürüyor

Güncelleme:

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı, temmuz ayında İsviçre'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için Antalya'da kamp yapıyor.

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı, temmuz ayında İsviçre'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için Antalya'da kamp yapıyor.

Milli takım antrenörü Nejat Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik gelişim kamp çalışmalarına 5'i kadın 18 sporcunun katıldığını söyledi.

Kampa 2 hafta önce başladıklarını ve sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Üstün, milli takımı makaralı ve olimpik yay grupları olarak ayrı çalıştırdıklarını belirtti. Üstün, İsviçre'de temmuz ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırladıklarını ve iyi bir netice alacaklarına inandığını ifade etti.

Şampiyona için 3 ayrı kamp daha gerçekleştireceklerini belirten Üstün, bedensel engellilerde okçuluğa olan ilginin sürekli arttığını kaydetti.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Okçuluk Teknik Kurul Başkanı Harun Çetinsoy ise okçuluk branşı olarak Türkiye'ye madalyalar kazandırma arzusu içinde olduklarını belirterek, bir önceki dünya şampiyonasında oyuncuların 2 altın madalya alarak, dünya rekoru kırdığını hatırlattı.

Çetinsoy, yeni teknik heyetle kamplara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, yetenekli sporcuların Türk Milli Takımına kazandırılması için de desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.

-okçuluk

Kaynak: AA / Spor

İsviçre Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title