Haberler

"Baykal'a Derdimi Anlatacaktım"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Dün Mersin'e Gerçekleştirdiği Ziyaret Sırasında, Baykal'ın Ceketini Tutarak Konuşmak İsteyen Reyhan Kaş, 'Derdimi Anlatacaktım, Ancak Korumaları ve Partililer İzin Vermedi' Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, dün Mersin'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Baykal'ın ceketini tutarak konuşmak isteyen Reyhan Kaş, ''Derdimi anlatacaktım, ancak korumaları ve partililer izin vermedi'' dedi.

Kaş, AA muhabirine, Fuat Korel Mahallesi'ndeki evinde eşi Ali Kaş ve iki çocuğuyla birlikte çiftçilik yaparak yaşadıklarını ancak, ''ekim yaptıkları arazilerin diğer ortaklarınca kandırılarak satıldığını'' öne sürdü, zor durumda olduklarını söyledi.

CHP lideri Baykal'ın dün partisinden yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Macit Özcan'ı ziyaret için geldiği belediye binasına girerken, bu konudaki sıkıntısını konuşmak istediğini, ancak bağırdığı halde kendisine ulaşamayınca ceketinden tutarak dikkatini çekmek istediğini ifade etti.

Bu sırada partililer ve korumalarının kendisini uzaklaştırdığını dile getiren Kaş, ''Yaşadığım sıkıntıyı ilk olarak Baykal'a, dilekçe yazarak anlatmıştım. Ancak cevap gelmeyince CHP Genel Merkezini arayıp, ulaşmaya çalıştım. Bu da sonuç vermeyince, Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaştım. Ondan da sonuç çıkmadı. Çabalarıma rağmen derdimi anlatamayınca, dün Baykal'la yüz yüze görüşüp, derdimi anlatacaktım, ancak korumaları ve partililer izin vermedi'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title