Haberler

Basketbolda Tadım Bayanlar Türkiye Kupası'nın Kura Çekimi Yapıldı

Basketbolda Tadım Bayanlar Türkiye Kupası'nın Kura Çekimi İstanbul'da Yapıldı.

Basketbolda Tadım Bayanlar Türkiye Kupası'nın kura çekimi İstanbul'da yapıldı.

Swiss Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine, ligde 2006-07 sezonunun ilk yarısını ilk 8 içinde tamamlayan takımlar katıldı. Kura çekiminde eşleşmeler şöyle:

"Migrosspor -Ceyhan Belediyespor

Fenerbahçe - Botaşspor

Beşiktaş Cola Turka -Kayseri TED Koleji

Çankaya Üniversitesi -Galatasaray"

Kura çekiminin ardından kupaya katılan takımların temsilcileri iddialı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Cola Turka Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter, kupada rakipleri Kayseri TED Koleji'nin gücünü bildiklerini belirterek, "Bu eşleşme biraz daha dengeli oldu. Beşiktaş olarak bizim bütün takımlara bakışımız eşdeğerde. Tahmin ediyorum, İzmir'de büyük seyirci desteğimizle kupayı alacağız. Temel hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Kayseri TED Koleji Asbaşkanı Zafer Gönen ise, Tadım Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Cola Turka ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek "Ligde ilk maçı burada kaybettik. Ama Kayseri'de rövanşı aldık. Kupada da Beşiktaş'la eşleştik. Maçı almak istiyoruz. İlk kupamızı Kayseri'ye götürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Tadım Türkiye Kupası'nda Botaşspor'la eşleşen Fenerbahçe'de de Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, kupada en zor eşleşmeyi kendilerinin yaptığını ifade ederek, "Botaşspor çok formda bir takım. Zaten ligi üçüncü sırada bitirdi. Bizi de bir kere yendiler. O bakımdan bu eşleşmeye sevindik. İzmir'deki müsabaka, o maçın rövanşı niteliğinde olacak" ifadelerini kullandı.

Zafer Kalaycıoğlu, Türkiye Kupası'nı kazanmanın zorluğuna da dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Bir maçı kaybettiğinizde eleniyorsunuz. Kupayı kazanmak için 3 maçı üst üste kazanmak gerekiyor. Amacımız, son 3 yılda olduğu gibi bu yılda aynı başarıyı gösterip kupayı müzemize götürmek"

Galatasaray Şube Direktörü Mihriban Oğuz ise, Çankaya Üniversitesi ile ligde yaptıkları 2 maçın birini kazandıklarını, birini de kaybettiklerini hatırlatarak, "Son yıllarda Türkiye Kupası maçları çok keyifli geçiyor. Kolay olmayacak ama kupayı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Tadım Türkiye Kupası'nda maçlar 6-8 Nisan tarihlerinde İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak. Kura çekimi sonrası yapılan programa göre 6 Nisan Cuma günü oynanacak karşılaşmaların programı:

"13:00 Migrosspor -Ceyhan Belediyespor

15:00 Fenerbahçe - Botaşspor

17:00 Beşiktaş Cola Turka -Kayseri TED Koleji

19:00 Çankaya Üniversitesi - Galatasaray"

Bu karşılaşmaların ardından yarı final maçlarının kura çekiminin yapılacağı ve yarı final maçlarının 7 Nisan günü saat 15:30 ve 17:30'da oynanacağı belirtildi. Kupada final maçı ise 8 Nisan günü saat 16:00'da yapılacak.

Bu arada, kupa maçları öncesi 5 Nisan Perşembe günü İzmir Kent Arşiv Müzesi'nde Tadım Türkiye Kupası kokteylinin yapılacağı belirtildi.

(KÇ-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title