Haberler

Başkente virüsün gölgesinde hafta sonu

Güncelleme:

Hafta sonu başkentin tabiat parkları vatandaşlarla doldu taştı.

Hafta sonu başkentin tabiat parkları vatandaşlarla doldu taştı. Denetim ekipleri parklara akın eden vatandaşları hijyen, maske takma ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Ankara'da ailesiyle, arkadaşları, eşleri dostlarıyla güzel bir hafta sonu tatili geçirmek isteyen Ankaralılar soluğu Ankara'nın akciğeri Gölbaşı Mogan Gölü'nde aldı. Mavi ile yeşilin buluştuğu Gölbaşı'nda yoğun kalabalıkların oluşması üzerine denetim ekipleri de tedbirlerini artırdı.

Ekipler söz konusu tabiat parklarında çeşitli denetimlerde bulundu. Ekiplerce, ziyaretçilere hijyen, maske takma ve sosyal mesafeyi korumaları konusunda gün boyu bilgilendirmeler yapıldı.

Sonbaharın tadını çıkardılar

Havaların sıcak gitmesi nedeniyle hafta sonunu serin bir yerde aile ve arkadaş ortamıyla huzur içinde geçirmek isteyen Ankaralılar Göksu, Altınpark, Mogan Park, Atatürk Sahil Parkı ve Mavi Göl gibi kent merkezinde yer alan rekreasyon alanlarına koştu.

Korona virüs yasakları nedeniyle bu yıl açık havada nadiren dinlenme fırsatı bulan başkentliler, kontrollü sosyal hayat kuralları kapsamında sonbaharın keyfini açık alanlarda çıkardı.

Kimi vatandaşlar göl kenarında balık tutarken, kimisi ailesiyle sosyal mesafeyi koruyarak kendi oluşturdukları alanlarda piknik yaptı. Temizlik ekiplerinin sürekli dezenfekte ettiği parklardan çocukların sesleri yükselirken, bazı vatandaşlar ise güneşli havada uzun yürüyüşlerin tadını çıkardı. Gölde bulunan karabatakları çocukları ile besleyen başkentliler, Göktürk teknesiyle de gezintiye çıkarak hafta sonunu değerlendirdi.

Gölbaşı'nda birçok vatandaşın sosyal mesafe kurallarına uyduğu gözlemlendi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mogan Gölü Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title