Haberler

Başkanvekili Köroğlu Bayramda Çalışan Personel İle Bayramlaştı

Güncelleme:

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu bayramda mesai yapan belediye birimlerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Zabıta, Ulaşım Hizmetleri, Su İşleri ve İtfaiye'yi ziyaret eden Köroğlu, bayramda mesai yapan personele çalışmalarında başarılar diledi.

Ramazan Bayramı'nda mesai yapan Manisa Belediyesi'ne bağlı müdürlükleri ziyaret eden Belediye Başkanvekili Hüseyin Köroğlu, personelin bayramını kutladı. Başkanvekili Köroğlu ilk ziyaretini Zabıta Müdürlüğü'ne yaptı. Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve Zabıta personeli tarafından karşılanan Köroğlu, "Halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla görev yapan Zabıta personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Başkanvekili Köroğlu daha sonra Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile birlikte Su İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada da personelle bayramlaştı. Son olarak İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Belediye Başkanvekili Köroğlu, burada da İtfaiye Müdürü Ali Gül ve ekibiyle bayramlaştı. Zor bir görev yürüten İtfaiye personelinin, aynı zamanda kutsal bir görev üstlendiğinin de altını çizen Başkanvekili Köroğlu, "Her türlü yangında, kazada canını hiçe sayarak görev yapan İtfaiye personelimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Bayramı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title