Haberler

Başkan Doğan Ekopark Projesini İnceledi

Şirintepe Bölgesi'nin değerini arttıracak ve şehrin batısına nefes aldıracak Şirintepe Ekopark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şirintepe Bölgesi'nin değerini arttıracak ve şehrin batısına nefes aldıracak Şirintepe Ekopark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaz döneminde açılması planlanan park alanındaki çalışmaları yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan çalışmaları yerinde inceledi.

İzmit Belediyesi'nin Şirintepe Çamlık Mevkii'nde 40 bin metrekarelik bir alan üzerinde yürüttüğü Ekopark projesinin belediyenin en büyük ve prestijli projelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Çalışmaların son durumu hakkında kendisine bilgi veren yetkilileri parkın en kısa zamanda bitmesi için uyaran Doğan "Ekopark alanında 500 metrekarelik biyolojik gölet, piknik alanları, ağaç evler, çocuk oyun alanları, küçük hayvan kulübeleri, açık oturma alanları, mini şelale, fitnes alanları, manzara seyir terası yer alacak. Parkın tamamı güneş enerjisiyle aydınlatılacak. Burası hem Şirintepe'nin hem İzmit'in değerini arttıracak " dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Şirintepe Ekopark Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title