Haberler

Başına İş Makinesinin Kepçesi Çarpan İşçi Öldü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası Beldesinde Altyapı Çalışmaları Sırasında Meydana Gelen Kazada, İş Makinesi Kepçesinin Başına Çarpması Sonucu Bir İşçi Hayatını Kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Dilovası beldesinde altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen kazada, iş makinesi kepçesinin başına çarpması sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına, Dilovası beldesi Orhangazi Mahallesi 221 Sokak'ta altyapı çalışmaları yapan özel bir firmaya ait iş makinesinin kepçesi, iddiaya göre operatör Fevzi G.'nin dalgınlığı sonucu işçi Barış Sakin'in (20) başına çarptı. Başından aldığı darbe sonucu ağır şekilde yaralanan işçi Sakin, mesai arkadaşları tarafından bir otomobille yakında bulunan ancak pazar olduğu için kapalı olan sağlık ocağına götürüldü. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaptığı ilk

incelemede işçinin olay yerinde öldüğünü tespit etti. İşçinin cesedi otopsi yapılmak üzere Gebze Belediye Morgu'na kaldırılırken, iş makinesinin operatörü Fevzi G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

İş kazasında hayatını kaybeden Barış Sakin'in, Şırnak'tan babası Nimet Sakin ile bir süre önce çalışmak üzere Dilovası beldesine geldiği öğrenildi. Sakin'in memleketinden bir kızla nişanlı olduğu ve yakın bir zamanda da vatani görevini yerine getirmek üzere askere gitmeye hazırlandığı bildirildi. Aynı yerde çalışan Barış Sakin'in babası Nimet Sakin, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

(KA-YS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title