Haberler

Başbakan Erdoğan: "Sıcak Bölgelerde Profesyonel Kadrolar Görev Alacak"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Demirspor Tesisleri'nde şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programına katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Demirspor Tesisleri'nde şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programına katıldı. Terörle mücadele hakkında açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, "Sıcak bölgelerde profesyonel kadroların görev alması için hazırlıklar son safhaya geldi" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleriyle biraraya geldi. Terörle mücadelede yeni bir döneme girildiğini söyleyen Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "Demokrasiden, özgürlüklerden geri adım atmadan bu meseleyi halledeceğiz. Bütün devlet birimlerimizle bunun hazırlığını en ince ayrıntısını yapıyoruz. Sıcak bölgelerde profesyonel kadroların görev alması için hazırlıklar son safhaya geldi. Emniyet teşkilatımızda bu alanda bütün personeliyle yer almıştır, yer alacaktır. Bütün güvenlik güçlerimiz koordinasyon içinde uyumlu ve ortak amaca yönelik mücadelelerini yürüteceklerdir. Biz bu ülkede tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Bu yola böyle devam edeceğiz. Vatan topraklarımızın üzerinde asla ve asla ameliyat yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Kimse bu tür kuru hayaller içerisine girmesin. Böyle bir operasyona kimse tevessül etmesin" dedi.

BİZLER GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLER GİBİ DÜŞÜNEMEYİZ

Terörle mücadeleden taviz verilmeyeceğinin altını çizen Başbakan Erdoğan, "Bizler hiçbir zaman o gözü dönmüş caniler gibi düşünemeyiz. Bizler öfkelerimize mağlup olmayacağız. Terörle mücadele azmimizin tavizsiz süreciğinden şüpheniz olmasın. Şehitlerimizin emanetine leke sürdürmeyeceğiz. Gencecik evlatlarımızın kayıp gitmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Program sonunda Başbakan Erdoğan'a şehit ve gazi aileleri tarafından plaket verildi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

title