Haberler

Barcelona ve Neymar mahkemelik oldu: Paramı verin

Güncelleme:

Barcelona Kulübü ve Neymar arasında, Brezilyalı futbolcunun Katalan takımında forma giydiği döneme ait ödemelerle ilgili karşılıklı suçlamalardan çıkan anlaşmazlık, mahkemeye taşındı. Tarafların avukatları Barselona'da bu sabah bir araya gelirken, anlaşma sağlanamamasından dolayı davaya geçilmesine karar verildi.

BARCELONA 33 MİLYON EURO TALEP ETTİ

Barcelona, 2013 yılında sözleşme imzaladığı Neymar'ın 2 Ağustos 2017'de Paris Saint-Germain'e giderek kendileriyle olan sözleşmesini yerine getirmediğini savundu. Neymar'ın Haziran 2022'ye kadar olan sözleşmesinin kurallarını yerine getirmediğini öne süren Barcelona Kulübünün avukatları, Brezilyalı futbolcudan 33 milyon euro talep etti. Neymar ise iki avukatı aracılığıyla, 2016 yılında Barcelona ile sözleşmesini yenilemesinin ardından ilk sözleşmedeki 43,6 milyon euroluk ikinci ödemenin kendisine yapılmadığını belirterek, Katalan kulübünün faiziyle birlikte bu ödemeyi yapmasını talep etti.

DAVANIN EKİM SONUNDA SONLANMASI BEKLENİYOR

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu ve futbolcu Neymar, duruşmaya katılmadı. Fransa'nın Paris Saint-Germain Kulübünde oynayan Neymar, dün akşam özel uçakla Barselona'ya gelirken, geceyi arkadaşlarıyla birlikte kentin ünlü bir eğlence mekanında geçirdikten sonra sabah erken saatlerde Paris'e geri döndü. Davanın ekim ayı sonunda sonlanması bekleniyor. Öte yandan İspanyol basınına sızan bilgilerde, avukatlar aracılığıyla yapılan ilk görüşmede Neymar'ın Barcelona Kulübüne "Eğer beni tekrar transfer etmeyi garanti ederseniz suçlamalarımı geri çekerim." önerisinde bulunduğu iddia edildi.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

CANMEN:

BIZDE BI TAKIMA PUAN SILME, AVRUPA MEN TEHTIDI GELIYOR. . . BU DURUMLARDA. . .

3
0
yanıtYanıtla
Retin:

Bize ne yaa bu şerefsizlerin derdinya

0
1
yanıtYanıtla
KAKTÜS:

Neymar''a 1 Barcelona''ya 2 kere. Açız olum memlekette.

1
0
yanıtYanıtla
Murat YILMAZ:

Paraların büyüklüğüne bak.

0
0
yanıtYanıtla
.:

VAY BE PARALARA BAK . BANA O KÜSÜRAT OLAN NOKTA 6 OLANI VERSELER YETERDİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title