Haberler

Bar Cinayeti Davası Başladı

Samsun'da, Bir Barda 200 YTL'lik Hesap Yüzünden 1 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin de Yaralandığı Silahlı Çatışmayla İlgili 4'ü Tutuklu 6 Kişinin Yargılanmasına Başlandı.

Samsun'da, bir barda 200 YTL'lik hesap yüzünden 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 4'ü tutuklu 6 kişinin yargılanmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Dr. Kamil Caddesi üzerinde bulunan C Bar'da 5 ay önce meydana gelen olayda iddiaya göre, iş yeri sahipleri ile müşteriler arasında 200 YTL'lik hesap yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu ortalık kan gölüne döndü. Silahlı çatışmada müşterilerden Musa Akçay (29) olay yerinde hayatını kaybederken, tabancayla vurularak yaralanan işyeri sahibi Tahsin D. (52), oğlu Serkan D. (25) ile müşterilerden İsmail Y. (29), Ali B. (37),

Musa Ç. (29) ve Mustafa B. (25) ile darp sonucu Fatih C. (24) yaralandı. Olayla ilgili tutuklanan iş yeri sahili Tahsin D, oğlu Serkan D, ortağı Caner Ç. ile Tarık A. ile tutuksuz olan Selim G. ve Muhammet D.'nin yargılanmasına başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında iş yeri sahibi Tahsin D, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ölen Musa Akçay'ın hesap yüzünden tartışma çıkardığını, ödememek için direndiğini, olayı yatıştırmak isterken silahını ateşlediğini belirten

Tahsin D, olayların büyümemesi için mücadele verdiğini söyledi. Serkan D. ise babasının bu olayda suçsuz olduğunu, silah kullanmadığını ifade ederek, "Musa Akçay, olaydan bir süre önce travestiler ile tartıştı. Babam müdahale etti ve yatıştırdı. Daha sonra Murat Akçay, hesap yüzünden garsonlarla tartıştı. Hesap ödemek istemiyordu. Etrafa hakaretler yağdırıyordu. Babam yine müdahale etti ve 'hesabı ödemek istemiyorsa, ödemesin' diye konuştu. Bu sırada silahına sarıldı. Ateş edince ben de tabancamı ateşledim"

dedi.

Duruşma şahitlerin dinlenmesi için ertelendi.

(MAY-SA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title