Haberler

Bandırmaspor 2 saatte 7 bin forma sattı

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, düzenlenen destek gecesinde 7 bin forma satışı gerçekleştirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, düzenlenen destek gecesinde 7 bin forma satışı gerçekleştirdi.

Bandırmaspor içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara bir nebze çare olması amacıyla forma satışı için dayanışma gecesi düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşen geceye CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, Bandırmaspor eski başkanlarından Mehmet Kılkışlı, Osman Kocaman, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, oda başkanları ve çok sayıda Bandırmaspor taraftarı katıldı.

Binlerce SMS yağdı

1709 telefon hattına destek mesajları ile başlayan dayanışma gecesine telefonla katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bin adet forma satın aldı. Gecenin en anlamlı katılımı Tunceli'den geldi. Yaklaşık 14 ay Bandırma'da kaymakamlık yapan ve şimdi Tunceli Valisi olan Tuncay Sonel, Bandırma'yı unutmadığını ve her zaman Bandırmaspor'u desteklemeye devam edeceğini ifade ederek, 105 adet Bandırmaspor forması aldı.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan, kısa bir konuşma yapıp şampiyonluk hedeflerinden şaşmadıklarını belirterek, forma satışlarının 1 ay boyunca devam edeceğini söyledi.

Bandırmaspor Asbaşkanı Onur Göçmez ise ligin uzun bir maraton olduğunu ve lig sonunda şampiyon olacaklarını ifade etti. Takım adına geceye katılan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Kaptan Adem Alkaşi ve Batuhan Karadeniz takım olarak 350 adet forma satın aldılar.

Gece boyunca hem salondaki katılımcılar hem de telefonla geceye katılan Bandırmaspor sevdalıları kulübe destek amacıyla forma aldı. En fazla forma 1250 adet ile Bandırma Belediyesi'ne satılırken, onu bin forma ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi takip etti. Dayanışma gecesine katılan Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı da 10 forma satın alarak örnek bir davranış sergiledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Balıkesir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title