Haberler

Balıkesir-Dursunbey Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

Dursunbey-Balıkesir yolunun çevre yolu bölümünde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Dursunbey- Balıkesir yolunun çevre yolu bölümünde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Balıkesir- Kütahya D230 karayolunda devam eden duble yol çalışmaları kapsamında çalışmalar Dursunbey çevre yolu kısmında devam ediyor. Alt yapı ve imalat işleri tamamlanan Dursunbey girişinde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Duble yolun bir bölümünde gerçekleşen çalışmalarda 12 metrelik alana asfalt atılırken, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'da çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi alan Başkan Bahçavan, çalışmalar ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Bahçavan; " Şu anda 10 cm lik bir asfalt atılıyor. Bundan sonra binder tabakası 8 cm'lik onun üzerine de 5 cm'lik aşınma tabakası ile toplamda 23 cm'lik asfalt çalışması yapılıyor" dedi.

Çalışmaların hava şartlarına göre devam edeceğini ifade eden Başkan Bahçavan, Dursunbey çevre yolunda imalat işlerinin tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmalarının da hemen yapılacağını söyledi. Karayollarına ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür eden Başkan Bahçavan, yapımı devam eden alt geçit ve üst geçit hakkında teknik ekipten bilgi aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ramazan Bahçavan Dursunbey Balıkesir Kütahya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title