Haberler

Bakan Çelik Şanlıurfa'da Moral Buldu

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da coşkuyla karşılandı.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, tutuklanıp 5 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan ağabeyi Osman Çelik nedeniyle yaşadığı sıkıntılı günlerinin ardından geldiği seçim bölgesi Şanlıurfa'da coşkuyla karşılandı, yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı.

12 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa'da 1'inci sıradan milletvekili seçilen Bakan Faruk Çelik, seçimlerin ardından kentten ayrılmıştı. Ağabeyinin tutuklanması nedeniyle kente gelişini erteleyen Bakan Çelik, bugün öğleden sonra İstanbul'dan havayolu ile Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Çelik, GAP Havaalanı'nda, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. VIP salonundan çıkan Bakan Çelik, kendisini davul zurna eşliğinde karışlayan partililerinin sevgi gösterisi nedeniyle zor anlar yaşadı. Kendisini karşılayanlarla sohbet eden ve kendisi ile tokalaşmak isteyenler nedeniyle aracına ulaşmakta güçlük çeken Bakan Çelik'in gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğu gözlendi.

Korumalarının da yardımıyla aracına binen Bakan Çelik, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Bakan Çelik, havaalanı ve açılış sırasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title