Haberler

'Babam Ölünce İşe Başladım'

Pınar Altuğ, Mesleğe Babası Öldükten Sonra Para Kazanmak İçin Başladığını Söyledi.

PINAR ALTUĞ, MESLEĞE BABASI ÖLDÜKTEN SONRA PARA KAZANMAK İÇİN BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ.

4 yıl aradan sonra geçtiğimiz gün İzmir'de ikincisi düzenlenen ' IF Wedding Fashion' fuarının gala geccesinde modacı Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan Pınar Altuğ, mesleğe babası öldükten sonra para kazanmak için başladığını söyledi.

Beyaz gelinliği andıran bir kıyafetle podyuma çıkan Altuğ, Saint Benoit'da lisede birinci sınıfı okurken babasını kaybettiğini, okuldan ayrılmak istemediği için çalışmaya karar verip modelliğe başladığını söyledi.

Kendi kazandığı parayla liseyi bitiren Altuğ, 'Kazandığım ilk parayla annemi yemeğe götürmüştüm. Muhteşem bir duyguydu. Evet hiçbir zaman çok paralar kazanmadım ama kendimi ve ailemi geçindirebiliyordum' dedi.

Uzun yıllar mankenlik yapan daha sonra ise oyunculuk ve sunuculuğa geçiş yapan Altuğ, şu anda çok kazanan bir model olabilmek için magazinsel olaylarla gündeme gelmenin gerektiğinin altını çizdi.

Altuğ, 'Şu anda kulis arkadasında çok fazla vakit geçirmediğim için nelerin değiştiğini bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ne kadar magazinselseniz o kadar iş yaparsınız. Firmalarda artık böyle düşünüp, ona göre hareket ediyor. Son zamanlarda magazin haberlerinde en çok kim konuşulduysa iş teklifini ona götürüyorlar. Bizim zamanımızda böyle değildi. Herkese yetecek kadar defile yapılıyordu. Bizim zamanımızda çok sıkı dostluklar kuruluyordu. Şimdi ise herkes kime sataşırsam daha çok iş yapar diyormuş gibi gözüküyor' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title