Haberler

Aydınlı Ucuz Et Tüketiyor

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, 3 yıl önce faaliyete geçirdiği Ege Et ile halkta ucuz ve kaliteli et tüketme imkanı sundu.

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, 3 yıl önce faaliyete geçirdiği Ege Et ile halkta ucuz ve kaliteli et tüketme imkanı sundu. Aracıyı ortadan kaldıran yetkililer, tüketiciye yüzde 25 ucuza et alma olanağı sunuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin işletmesi Ege Et A.Ş., tüketicilerden tam not aldı. 3 yıl önce faaliyete geçen Ege Et, 15 şube ve 75 personeliyle Aydınlılara hizmet veriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, şöyle dedi:

"Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak hayvanları direkt üreticiden alıyoruz. Belediyemize ait  mezbahamızda kesimini gerçekleştiriyor ve daha sonra kesilen etler işleniyor. Aydın'da 15 Ege Et şubemiz var. Gördüğünüz gibi buradaki etler hijyenik, kaliteli ve ucuz. Kıymanın kilosu 34 TL'dir. Vatandaşlar da çok memnun. Hem üretici, hem de tüketici memnun. Aydın'da yaşayanlar ucuz ete istedikleri zaman kolaylıkla ulaşabiliyor. Biz de 3 yıldan beri, Ege Et ve şubelerini devam ediyoruz. İhtiyaç olduğunda da tüm ilçelerde de şubelerimizi açıyoruz. Eğer istenilirse aynı zamanda üreticiyi desteklemek şartıyla, Türkiye'nin her yerinde uygun ve kaliteli ete ulaşabilirler."

'PİYASADAN YÜZDE 25 UCUZ'

Piyasadan daha düşük piyata et satışı yaptıklarına dikkat çeken Çerçioğlu, "Aydın'da Ege Et olarak piyasadan yüzde 25 daha ucuza satış yapıyoruz. Çok küçük kar marjıyla çalışıyoruz. İstanbul ve diğer büyükşehirlere göre çok daha uygun. Ege Et şubelerinde 75 personel çalışıyor, bu da 75 kişiye istihdam demektir. Günlük 30 ton et işliyoruz ama bu ihtiyaca göre değişebiliyor. Özellikle yaz aylarında Kuşadası ve Didim'de çok daha yoğun oluyoruz. Yıllık 10 bin tonun üzerinde et işliyoruz" dedi.

'YOĞUNLUK VAR'

Tüketicinin ete gösterdiği ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Çerçioğlu, "Hijyenik, kaliteli ve ucuz et olmasından dolayı tüketici çok memnun. Üretci de çok memnun. Aracıyı tamamen ortadan kaldırdık. Bu işi diğer belediyeleride yapabilir. Büyükşehir belediyelerinin mezbahaneleri bulunmaktadır. Üreticiden hayvanları alarak mezbahanede işlerler ve daha sonra da aracıyı aradan çıkartarak satış noktalarında halka sunabilirler" diye konuştu.

TEMİZ VE GÜVENİLİR

Ege Et'ten alışveriş edenler güvendikleri için buradan alışveriş yaptıklarını söyledi. Müşterilerden Esin Başdemir, "Hem ucuz et veriyor hem de halka hizmet veriyor. Hijyenik, temiz ve güvenilir fiyat olarak da herkese hitap ediyor. Özlem Çerçioğlu'ndan hem Ege Et hem de hizmet bakımından çok memnunuz kendisine teşekkür ederiz" dedi. Bir diğer müşteri Ayfer Tüpaş ise, "Güzel buluyorum eti emin olarak alıyorum. Güvenli ve temiz et olduğu için hep eti buradan alıyorum. Almaya devam edeceğim" diye konuştu.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Cumhuriyet Halk Partisi Özlem Çerçioğlu Aydın Ege Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title