Haberler

Aydınlar Mağdur Hakemleri Unutmadı

SPORX ÖZEL - Göreve geldikten sonra “tarihi kararlara” imza atarak dikkatleri üzerine geçen Mehmet Ali Aydınlar federasyonu yeni bir tarihi karara imza atma arafesine geldi… Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Ankaraspor"un affı için büyük uğraşlar veren ve bunu sağlayan ardından Bursaspor"un cezasını kaldırak iki önemli affa imza atan başkan Aydınlar, şimdi de iki sezon önce dönemin federasyonu tarafından “ilginç bir şekilde” düdükleri astırılan iki FİFA hakemi Vedat Yüksel ve Bülent Demirlek"in yeniden görevlerine dönmeleri için yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

SPORX ÖZEL - Göreve geldikten sonra “tarihi kararlara” imza atarak dikkatleri üzerine geçen Mehmet Ali Aydınlar federasyonu yeni bir tarihi karara imza atma arafesine geldi…

Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Ankaraspor"un affı için büyük uğraşlar veren ve bunu sağlayan ardından Bursaspor"un cezasını kaldırak iki önemli affa imza atan başkan Aydınlar, şimdi de iki sezon önce dönemin federasyonu tarafından “ilginç bir şekilde” düdükleri astırılan iki FİFA hakemi Vedat Yüksel ve Bülent Demirlek"in yeniden görevlerine dönmeleri için yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Başkanlığa seçildikten sonda ilk cümlesi “Türk futbolunda beyaz bir sayfa açtık, bu konuda yapacağımız çok iş var” şeklinde olan başkan Aydınlar, Ankaraspor"un affı, Bursaspor"un cezasının kaldırılması ve seyircisiz maç uygulamasının sona erdirilmesi gibi tarihi kararların ardından iki yıldır gündemden düşmeyen Vedat Yüksel – Bülent Demirlek olayına da el attı. MHK Başkanı Yusuf Namaoğlu"nun da sezon başında bu iki hakemle bir araya geldiği ortaya çıktı.

Namoğlu"nun bu görüşmede Vedat Yüksel ve Bülent Demirlek"ten antrenman programlarını aksatmadan devam etmelerini istediği öğrenildi. Merkez Hakem Kurulu"nun önemli isimlerinden Metin Tokat ve Galip Bitigenin"de de Namoğlu gibi her iki hakemin tekrar göreve dönmeleri konusunda olumlu görüşte olması Yüksel ve Demirlek"in düdüklerine kavuşma ihtimalini artırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title