Haberler

Aydın: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Aydınspor'da 5 yönetici, görevinden istifa etti.

Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Aydınspor'da 5 yönetici, görevinden istifa etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin, bürosunda düzenlediği basın toplantısında, Aydınspor'un önünü açmak amacıyla kendisiyle birlikte 5 arkadaşının yönetimden istifa ettiğini açıkladı. Kulübün çok kötü durumda olduğunu ve yönetime duyulan güven duygusunun da kaybolduğunu belirten Akçöltekin, "Maalesef kulüp içerisindeki kişilerin bazıları menfaat ve çıkar peşinde. Şu an itibariyle kulübün 1.5 milyon YTL borcu var. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kulüpte ne para ne de futbolcu var. Mevcut yönetimle bu işin yürümediği ortada. Bu gidişle Aydınspor amatör kümeye düşer. Geçtiğimiz hafta isim vermeden yerel bir gazetede açıklama yapan birileri 'Aydınspor'u bir milyon YTL ödenekle kurtarırız' diyerek yönetime talip olduklarını açıkladılar. Bu nedenle benimle birlikte yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Çetin, Fevzi Kalaycı, Altan Altınsoy, Güngör Türk görevi bıraktık" dedi.

İstifa eden yönetim kurulu üyelerinden Altan Altınsoy ise Aydınspor Kulübü Başkanı Tansel Önder'i sözünde durmamakla suçlayarak, "Tansel Önder defalarca kulüpten alacağını sileceğini söyledi. Ancak yaklaşık 2 yıldır bu konuda verdiği sözü tutmadı. Eğer, Başkan Tansel Önder alacağı olduğunu söylediği 1.5 milyon YTL parayı verdiği söz gereği silerse Aydınspor yeniden ayağa kalkar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title