Haberler

Seçimlerden önce görkemli törenle temeli atılan rehabilitasyon merkezi, koyun otlatma alanı oldu

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde seçimlerden önce bakan, milletvekilleri ve valinin katıldığı görkemli törenle temeli atılan ve 220 kişinin istihdam edileceği vaat edilen rehabilitasyon merkezi, koyun otlatma alanı oldu.

Aydın'ın İncirliova ilçesi Yazıdere mahallesi sakinleri büyük bir yatırım beklerken, gençlerinin top oynadığı futbol sahası, çocuklarının zaman geçirdiği çocuk parkı ile düğünlerinin yapıldığı salondan oldu.

Yıkılan tesislerin bulunduğu alanda 400 engellinin yararlanacağı, mahalle ve İncirliova'dan 220 kişinin istihdam edileceği rehabilitasyon merkezinin temeli bakan, milletvekilleri ve valinin katıldığı törenle atıldı. Seçim öncesi bir yılda tamamlanması sözü verilen tesis koyun otlatma alanı oldu. Mahalleli ise düğün salonsuz, parksız ve sahasız kaldı.

SEDAT KOÇ İSİMLİ ŞAHSA TAHSİS EDİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre, yerel seçimlerden önce Yazıdere köyünün futbol sahası, çocuk oyun parkı ile düğün salonunun bulunduğu 22 dönümlük arazi, İncirliova Özel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sağlık Merkezi yapılmak üzere Sedat Koç isimli şahsa tahsis edildi. Kurulacak merkezin 400 engelli kapasitesi olacağı, büyük bölümü mahalleden olmak üzere 220 kişinin istihdam edileceği sözü verildi.

GÖRKEMLİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

Sahanın çimleri kaldırıldı, düğün salonunun kapıları, çatısı söküldü. Çocuk oyun parkındaki oyuncaklar belediye deposuna kaldırıldı. Ardından görkemli bir tören düzenlendi. Temel Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM Kamu İktisadi ve Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Partili vekiller Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, dönemin Valisi Yavuz Selim Köşger ile resmi daire müdürlerinin katıldığı törenle atıldı.

Aydın'da seçimlerden önce görkemli törenle temeli atılan rehabilitasyon merkezi, koyun otlatma alanı oldu

SADECE BETON VAR

Temeli atıldığında mahalle sakinleri ile İncirliovalı seçmenlere 2020'nin 10 Kasım'ında açılış yapılacağı sözü verildiğini söyleyen Yazıdere Muhtarı Davut Noyan, "Köyümüze ait 22 dönümlük arazi üzerinde futbol sahası, düğün salonu ve çocuk oyun parkı vardı. Arazi Büyükşehir yasasından sonra İncirliova Belediyesi'ne geçmişti. Seçim öncesi bu araziyi bir vatandaşa rehabilitasyon merkezi kurması şartıyla tahsis ettiler. Temel atıldı, seçimler bitti, burası öyle kaldı" dedi.

KORONA SALGINI BAHANESİ

Merkezin yapılması için defalarca girişimde bulunduklarını, arazinin tahsis edildiği Sedat Koç ile görüşmeler yaptığını söyleyen muhtar Noyan, "İnşaatın yapılmamasının gerekçesi olarak Covid-19 salgınını gösterdi. Bunun için bakanlıktan 2 yıl izin aldığını söyledi. Biz hala yapılmasını bekliyoruz. Mahallemizin, ilçemizin geleceği için bu projenin tamamlanmasını istiyoruz. Ama eğer bu yapılmayacaksa sahamızı, düğün salonumuzu, çocuk parkımızı eski hallerine getirmelerini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İncirliova Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Vatandaş:

Kimin umrunda temel atanların ceblerindenmi gidiyor yazık devletin parasına bu milletin parasına yazık böyle nice yerler var

28
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bunun gibi hadi hesabi olmayan temeller Ve acilislar yapildi havuz medya da bunu meydan Muharebesi gibi ballaya ballaya canli yayimlarla Eslik etti ve hükümet propagandasini yapti Alin size temmeller

22
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Oy vermeye devam edin

21
4
yanıtYanıtla
Türk Yurdu:

200 kişi derken koyunları mı düşündüler acaba!

19
3
yanıtYanıtla
ali:

onlar vaat vermekten biz inanmaktan usanmadık

17
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Welcome to Betonistan :)

16
2
yanıtYanıtla
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Verin mehteri gitsin

14
3
yanıtYanıtla
OGUZ:

ONDAN SONRA MİLLETE ACI RECETE

15
2
yanıtYanıtla
anıl:

220 koyuna yem yeme alanı oldu

14
2
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

HA HA HA HAAAAAAA

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title