Haberler

Aydın'da rekor uyuşturucuya rekor ceza

Güncelleme:

Geçtiğimiz Mart ayında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gece yarısı operasyonu ile takibe alınan ve ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışarak kaza yapan otomobilin bagajında 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

Geçtiğimiz Mart ayında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gece yarısı operasyonu ile takibe alınan ve ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışarak kaza yapan otomobilin bagajında 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Aydın genelinde son zamanlarda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olayında yakalanan 3 kişi ise hakim karşısına çıkarken, zanlılara toplamda 900 bin TL para cezası ile 81 yıl hapis cezası verildi.

Ülkenin önemli turizm merkezlerinden olan Aydın'a, geçtiğimiz yaz döneminde yüklü miktarda uyuşturucu getireceği ihbarını değerlendiren Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin girişi çıkışlarını kontrol altına almış ve şüphelileri Aydın-İzmir otoyolu gişeleri girişinde durdurmak istemişti. Ekiplerin dur ihtarına uymayan 2 araçtan bir tanesi kaçmaya çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmıştı. Yaşanan olayda yakalanan M.A.C., K.S. ve E.G. gözaltına alınmış, aracın bagajında da 10 kilo uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Bugüne kadar il genelinde tek seferde yakalanan en yüksek uyuşturucu özelliği taşıyan olayda yargılanma süreci devam eden 3 şüpheli hakkında karar çıktı. Hakim karşısına çıkarılan 3 şüpheli, kişi başı 300 bin TL ve 27 yıl olmak üzere toplamda 900 bin TL para cezası ve 81 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin ardından şahıslara tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title