Haberler

17 Yaşındaki Genç, Anne ve Babasını Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:

Aydın'da 17 yaşındaki genç, anne ve babasını uykuda öldürdükten sonra aynı silahla canına kıydı.

Aydın'da anne ve babasını tabancayla öldüren 17 yaşındaki genç, aynı silahla intihar etti.

APARTMANIN ÖNÜNDE YARALI HALDE BULUNDU

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nden silah sesi geldiği ihbarı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mert Ali Doğru'yu bir apartmanın önünde yaralı halde buldu. 112 Acil Servis ekibince Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Doğru, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

EVE GİREN EKİPLER DEHŞETE DÜŞTÜ

Doğru'nun, önünde yaralı halde bulunduğu apartmanın 2. katındaki evine giden ekipler, annesi Suna (42) ve babası Adem Doğru'nun (47) silahla yaralandığını tespit etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan çift yaşamını yitirdi.

17 Yaşındaki Genç, Anne ve Babasını Öldürüp İntihar Etti

ANNE VE BABASINI UYKUDA ÖLDÜRMÜŞ

Polis ekipleri, Mert Ali Doğru'nun, anne ve babasına uykuda tabancayla ateş ettikten sonra 4 katlı apartmanın çatı katında aynı silahla başına ateş açarak yere düştüğünü belirledi. Polis olan Adem Doğru'nun kısa süre önce emekliye ayrıldığı öğrenildi.

17 Yaşındaki Genç, Anne ve Babasını Öldürüp İntihar EttiMert Ali Doğru'nun annesi Suna Doğru

ÇİFT ARASINDA 'GEÇİMSİZLİK' İDDİASI

Aydın'da, Mert Ali Doğru'nun (17), annesi Suna (42) ve babası emekli polis memuru Adem Doğru'yu (47) tabancayla öldürüp, intihar etmesinin şoku yaşanıyor. Ailenin komşuları, Suna ve eşi Adem Doğru arasında geçimsizlik olduğunu öne sürdü. Komşular, ayrıca Suna Doğru'nun boşanmak istediğini, eşi Adem Doğru'nun buna karşı çıktığını, oğulları Mert Ali'nin ise bu durumdan etkilenmiş olabileceğini ileri sürdü.

17 Yaşındaki Genç, Anne ve Babasını Öldürüp İntihar Etti

17 Yaşındaki Genç, Anne ve Babasını Öldürüp İntihar Etti

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (78)

AYDIN KARŞITI:

GENE AYDIN GENE CİNAYET, , POLİSLERİN ELİNDEN SİLAHI ALIN YA KENDİSİNİ YA BAŞKASINI ÖLDÜRÜYO

10
17
yanıtYanıtla
MERT:

BİRİLERİ ŞU SAÇA SAPAN BOŞMALARI DURDURSUN YOKSA AİLE DIYE BİRŞEY KALMAYACAK

yanıt0
yanıt0
asi:

yaaa bizzz de 17 yaşlarını geçirdik bizlerr anne babaya sesimizi yükselttiğimizde sora oturup ağlıyorduk anneyle babay üzüyoruz diyee biz ağlayan cocuklardııkk onların kılına zarar gelmesin diye gözlerinin içine bakan çocuktuk bizler bu 90 lı çocuklar 2000 li cocuklarrr rahatlık batıyor tabi size o yüzden anneyi babayı katlediyorsunuz , yazı kya gençliklere yazık allah zalimlerine eline düşürmesin . .

21
5
yanıtYanıtla
Hüseyin Gfb:

Genelleme yapmasan nasıl olur? tüm 90''lı veya 2000''li çocukların hepsi mi böyle sanki?

yanıt0
yanıt0
Menemenli kemelist:

egenin insanı deniz sahilinde ysşadıgı için genellikle yobaz oluyor,bence toplu halde denize dökülmeli yada dogruyola getirilmelidir.

4
19
yanıtYanıtla
chp ve akp ikizdir:

aynen katılıyoruz menemenli.

yanıt2
yanıt1
Karadeniz:

Ege lilere gurban ol dingil

yanıt5
yanıt2
Aslan:

Isanlar gidgide sevgiden uzaklasiyor gecim insanlarin piskolejisini cok etkiliyor

16
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

İnsanlar bir birine olan saygısını sevgisini sadece geçim den dolayımı kaybetti acaba ?

yanıt1
yanıt1
xx:

eskiden insanlar çok mu zengindi??

yanıt0
yanıt3
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title