Haberler

    Avrupa Ligi'ne katılım için kıyasıya bir maç! Villarreal'in Valencia'ya karşı iddaa oranı...

    Güncelleme:

    Bu bir ilandırVILLARREAL - VALENCIASalgın arasından sonra çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan Villarreal, önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne katılım için iyice iddialı konuma gelirken, bu formunu sezon sonuna kadar devam ettirirse sürpriz bir Şampiyonlar Ligi bileti de alabilir.

    Bu bir ilandır

    VILLARREAL - VALENCIA

    Salgın arasından sonra çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan Villarreal, önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne katılım için iyice iddialı konuma gelirken, bu formunu sezon sonuna kadar devam ettirirse sürpriz bir Şampiyonlar Ligi bileti de alabilir...

    Sol bek Alberto Moreno ile orta sahadan Manu Trigueros sarı kart cezalısı. Javier Calleja'nın Moreno yerine Xavi Quintilla'ya forma vermesi bekleniyor.

    Sevilla maçında orta alanda performansı ile göz dolduran Andre Zambo Anguissa ile de devam edecektir. Kanattan içeri tecrübeli Santi Cazorlo destek verir, Paco Alcacer de en ileride gol arar...

    Valencia ise bir iyi, bir kötü. Eibar deplasmanında 1-0 kaybedip Avrupa Ligi'ne katılma şanslarını zayıflattılar. Kırmızı kart gören Eliaquim Mangala'dan da Villarreal karşısında faydalanamayacaklar.

    Osasuna karşısında göz dolduran, Roma'dan kiralık Alessandro Florenzi yeniden sağ bekteki yerine geçecektir.

    Mangala'nın cezası ve Ezequiel Garay'ın sakatlığı sonrası stoper ikilisinin Hugo Guillamon ile Gabriel Paulista olması kesin gibi...

    İki takım arasındaki son 4 resmi maçı Valencia kazandı!

    %31'lik kesim salgın dönüşü sonrası formda bir görüntü çizen Sarı Denizaltılar'a güveniyor...

    Santi Cazorla'dan Bologna ağlarına muhteşem bir frikik golü! izleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Villarreal Valencia Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title