Haberler

Avrupa Derbisini Beşiktaş Kazandı

Güncelleme:

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu'nda Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker'i 80-73'lük skorla mağlup etti.

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu'nda Beşiktaş, derbi mücadelesinde Fenerbahçe Ülker'i 80-73'lük skorla mağlup etti.

Beşiktaş adına Daniel Ewing 17 sayı- 8 ribaund- 4 asist, Damir Markota 16 sayı- 7 ribaund- 1 asist, Ricky Minard 13 sayı- 2 ribaund- 1 asist ve Gasper Vidmar da 10 sayı- 3 ribaund- 4 asistle mücadeleyi noktaladı. Fenerbahçe Ülker adına ise Oğuz Savaş 14 sayı- 2 ribaund- 3 asist, Uros Tripkovic 12 sayı- 3 ribaund- 3 asist ve İlkan Karaman da 10 sayı- 6 ribaund ile maçı tamamladı.

Oyuna hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, Bo McCalebb'in 9 sayısıyla 5.dakikayı 8-11 üstün geçti. McCalebb'in sakatlanarak kenara gelmesinin ardından Patrick Christopher ile sayılar bulan Beşiktaş, buna karşın savunmada istediği sertliği uygulayamadı. Sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 17-27 önde tamamladı. Barış Ermiş, İlkan Karaman ve Kaya Peker'in sayılarıyla 7-0'lık seri yakalayarak ikinci periyota başlayan Fenerbahçe Ülker, farkı da 17 sayıya çıkarttı (17-34). Son bölümlerde Markota ve Minard ikilisiyle skor üreten rakibi karşısında sarı-lacivertliler devre sonunda soyunma odasına 33-46 üstün gitti. Üçüncü periyota tempolu başlayan Beşiktaş, Ricky Minard ile Damir Markota'nın sayılarıyla 8-0'lık seri yakaladı ve farkı da 7 sayıya indirdi (41-48). Tripkovic'in üç sayılık basketiyle rakibinin serisine son veren sarı-lacivertliler karşısında Minard ve Ewing ikilisiyle tempoyu iyi ayarlayan ev sahibi ekip son 10 dakikalık bölüme girilirken skoru eşitledi (59-59). Mücadelenin final periyotunda da yüksek tempoda özellikle Daniel Ewing'in oyun ağırlığını koymasıyla hızlı hücumları iyi değerlendiren Beşiktaş, 35. dakikada 68-64'lük skorla öne geçti. Son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan siyah-beyazlılar 80-73 galibiyetle ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title