Haberler

Avcılarda Patlayan Elektrik Kabloları Paniğe Neden Oldu

Avcılarda patlayan elektrik kabloları paniğe neden oldu Avcılarda elektrik kabloları havai fişek gibi patladı Avcılarda patlayan trafo vatandaşı mağdur ettiİSTANBUL - Avcılarda henüz bilinmeyen nedenle yanan elektrik kabloları sokak ortasında havai fişek gibi patlayarak trafonun yanmasına...

Avcılarda patlayan elektrik kabloları paniğe neden oldu

Avcılarda elektrik kabloları havai fişek gibi patladı

Avcılarda patlayan trafo vatandaşı mağdur etti

İSTANBUL - Avcılarda henüz bilinmeyen nedenle yanan elektrik kabloları sokak ortasında havai fişek gibi patlayarak trafonun yanmasına sebep oldu. Yanan kablolardan dolayı mahallede panik yaşanırken, trafonun yanması vatandaşları mağdur etti.

Olay, akşam saatlerinde Avcılar Cihangir Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan elektrik kabloları henüz bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Çıkan yangını söndüren vatandaşlar kısa süre sonra başka bir şok daha yaşadı. Sokak üzerinde bulunan başka bir elektrik diğerinde de patlamalar sonrası yanma meydana geldi. Patlamanın etkisiyle kopan elektrik kabloları sokağa saçıldı. Sokak üzerinde yanan kablolar büyük bir gürültüyle adeta havai fişek gibi patlarken, mahallede panik yaşandı. Patlamaların artması üzerine vatandaşlar itfaiye ve elektrik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kabloları ve yanan trafoya müdahale etti.

Mum ışığında oturdular

İtfaiye ekipleri çıkan yangını kısa süre içerisinde söndürürken, elektrik ekipleri yeniden kablo ekleyerek tamir etmeye çalıştı. Cadde üzerinde elektriği olmayan vatandaşlar evlerinde mum ışığında oturmak zorunda kaldı. Çalışmaları takip eden mahalle sakinleri trafo patlamalarının sürekli olduğunu ve periyodik olarak elektrik kesintisi dolayısıyla mağdur olduklarını belirtti. Yüksek gerilim hattına yakın bir noktada meydana gelen patlamalar mahallede büyük panik yaşattı

" Elektrikler kesildiği zaman trafo yandığını anlıyoruz"

Kabloların yanmasından dolayı karanlıkta kalan mahalle sakini Serhat Sağlam, " İleride patlama sesleri duyduk, haliyle koştuk müdahale etmeye çalıştık. Biraz sonra ekipler geldi kısa bir süre uğraşıp gittiler. Ardından bir alt sokakta bulunan elektrik direğinde yangın çıktı ve trafo parladı. Bu patlamalar periyodik aralıklarla sürekli oluyor. Elektrikler kesildiği zaman direkt olarak burada trafo yandığını anlıyoruz" dedi.

"Ekleme kablo yapınca patlamalar oluyor"

Mahalle sakini Durmuş Türkay ise, " Sokak üzerinde bulunan kabloların yer altına alınmasını istedik, dilekçe verin gibi başka bahanelerle bunları yapmadılar. Bu cadde üzerinde sürekli bu kesintiler oluyor. Geliyorlar kablolara ekleme yapıyorlar, biz kabloların değişmesi gerektiğini söylüyoruz ekleme yapılınca gene patlamalar oluyor ama bizi dinleyen yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cihangir Avcılar 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title