Haberler

Atatürk Havalimanındaki Yangın... - Kargo Terminalinin Büyük Bölümünün Yanması Nedeniyle Yolcu Terminaline Getirilen Çok Sayıda Bavul Sorun Oldu

Atatürk Havalimanı kargo bölümünde çıkan yangın nedeniyle yolcu terminaline getirilen çok sayıda bavul sorun oldu.

Atatürk Havalimanı kargo bölümünde çıkan yangın nedeniyle yolcu terminaline getirilen çok sayıda bavul sorun oldu.

Kargo terminalinin büyük bir bölümünün yanması sebebiyle, Rus yolcuların gümrük işlemleri için yolcu terminaline getirdikleri çok sayıdaki bavul, güvenlik tedbirlerini aksattığı ve görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle polis tarafından içeriye alınmadı.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Vedat Müftüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce ''bavul turizmi'' adı altında yapılan uygulamanın bundan böyle Atatürk Havalimanında yapılmayacağını belirterek, şöyle dedi:

''Çünkü yangından sonra bu işi yapacak fiziki mekanımız da kalmadı. Bavul turizmi yapanlar ya Sabiha Gökçen ya da Çorlu'ya gidecekler diye bize verilen talimat var. Normal yolcu bagajıysa sorun yok. Ama bir yolcunun 100 tane bagajı olmaz. Bir uçağın yarısı bagaj olursa olmaz. Bir yolcunun hakkı 30 kilogramdır. Yolcu terminalini kargo terminaline çeviremem.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title