Haberler

Atağa Kalktı

Medya Takip Merkezi (Mtm)nin En Çok Reklam Alan Diziler Araştırması Yayımlandı. Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu'yu Geçti

MEDYA TAKİP MERKEZİ (MTM)NİN EN ÇOK REKLAM ALAN DİZİLER ARAŞTIRMASI YAYIMLANDI. BIÇAK SIRTI, KURTLAR VADİSİ PUSU'YU GEÇTİ

22-28 Ekim haftasında yayımlanan yerli diziler arasında en fazla reklamı, Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşan "Bıçak Sırtı" aldı. Haftalardır en çok reklamı alan yerli dizi unvanını elinde tutan "Kurtlar Vadisi Pusu" ise ikinci sıraya geriledi.

"Kurtlar Vadisi Pusu"nun tahtına "Bıçak Sırtı" oturdu…

MTM'nin, genel içerikli yayın yapan sekiz TV kanalının, prime time zaman diliminde gerçekleştirdiği reklam ölçüm sonuçlarına göre; geçtiğimiz haftanın en çok reklam alan dizisi, Kanal D'de ilgiyle izlenen Bıçak Sırtı oldu. Pazartesi gecesinin, açık ara farkla en çok izlenen yapımı olan diziye, reklamverenin de ilgisi büyük oldu. Diziye en çok reklam veren markalar ise sırasıyla Baby Star, Cepmaster, Citibank ve Omo oldular. Toplam 74 markanın 111 adet reklam spotunu hedef kitlesiyle buluşturan Bıçak Sırtı dizisindeki reklamlar, 41 dakikaya yakın süreyle ekranlarda kaldı.

Show TV'nin iddialı dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu", önceki haftalarda reklam birinciliğini kimseye kaptırmazken, 22-28 Ekim haftasında ise reklam liderliğini Bıçak Sırtı'na bırakarak ikinci sıraya yerleşti. 52 markanın 108 adet reklam spotunu izleyicileri ile buluşturan ünlü diziyi en çok tercih eden markalar ise Vestel, Mavi Medya Yayıncılık, İstikbal ve Ülker oldular.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title