Haberler

Asat'ın İlçelerdeki Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Antalya'nın dört bir yanında altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Antalya'nın dört bir yanında altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ASAT'ın tüm ilçelerdeki çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Demre'de kanalizasyon hattı yapılırken, diğer taraftan Korkuteli Manay'da içme suyu projesi yürütüldüğü, eş zamanlı olarak Manavgat'ta yağmur suyu çalışması yapan ekiplerin Kumluca'nın mahallelerini de sağlıklı içme suyu ile buluşturduğu vurgulandı.

Antalya'nın batı ilçelerinde eş zamanlı olarak yürütülen proje kapsamında Demre'nin altyapısı için önemli bir adım atıldı. 2.5 milyon liralık yatırım ile ilçe sağlıklı bir kanalizasyon altyapısına kavuşturuluyor.

Proje kapsamında Demre etabında şu ana kadar 3 bin metrelik imalat yapıldı. Çalışmalar tamamlandığında Demre'de yaklaşık 8 bin metrelik kanalizasyon hattı vatandaşın hizmetine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün Korkuteli'ndeki en önemli içme suyu yatırımlarından biri olan Manay Projesi de hız kesmeden devam ediyor. Manay'dan ilçe merkezine 40 kilometre uzunluğunda içme suyu hattı döşeniyor. Proje kapsamında Çığlık Yaylası'nda çalışmalar devam ediyor. Proje ile hem ilçenin geleceğe yönelik içme suyu kapasitesi garanti altına alınıyor hem de özellikle yaz aylarında su sorunu yaşayan yerleşim yerlerine çözüm üretiliyor.

ASAT Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen yerleşimlere hizmet götürmeye devam ediyor. ASAT, daha önce Kumluca'nın Mavikent Mahallesi'nde içme suyu deposu ve sulama tesisi inşa etmişti.

Bu projenin hemen ardından başlatılan içme suyu şebeke hattı da Çerdin mevkisinde tamamlandı. Proje ile yaklaşık 2 kilometrelik şebeke hattı döşendi. Böylece Çerdin mevkisinde yaşayan vatandaşlar sağlıklı ve yeni içme suyu şebekesine kavuşmuş oldu.

ASAT ekipleri, Manavgat'ın Aydınevler ve Bahçelievler mahallelerindeki yağmur suyu sorununu çözmek üzere harekete geçti. Demokrasi Bulvarı üzerinde yürütülen çalışma ile yağmur suyu drenaj hattına ilave hat yapılarak soruna köklü bir çözüm getirilmiş oldu. Manavgat genelinde yürütülen çalışmalar sırasında bozulan parkelerin onarımları da ASAT ekipleri tarafından yapılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Korkuteli Manavgat Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title