Haberler

Armand Traore, Rizespor kariyerini dikkat çeken ifadelerle anlattı: Kaldığım evden beni attırdılar

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'a transfer olduğu dönemi anlatan Armand Traore'nin açıklamaları gündem oldu. Kariyerinde Juventus, Arsenal gibi devlerde oynayan oyuncu Karadeniz ekibine transferi için "Beni hemen altyapı takımına gönderdiler. Bunun bir savaş olacağını anladım. Kaldığım evden beni attırdılar" sözlerini kullandı.

Bir dönem Rizespor'a transfer olan Armand Traore'nin Süper Lig deneyimi hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı.

Arsenal, Portsmouth, Juventus, QPR, Nottm Forest, Cardiff formaları giydikten sonra Çaykur Rizespor'a transfer olan 30 yaşındaki Senegalli sol bek Traore, Talk Sport'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kaldığı evden atıldığını dile getiren Traore, "Aylar ve aylar boyunca maaşımı alamadım. Avukat tuttum ve bundan hoşlanmadılar. Beni hemen altyapı takımına gönderdiler. Bunun bir savaş olacağını anladım. Kaldığım evden beni attırdılar. Hayatımı cehenneme çevirmeye çalıştılar" ifadeleriyle gündeme geldi.

"FENERBAHÇE İÇİN GELDİM, RİZE'YE GİTTİM"

Menajerinin Fenerbahçe için harekete geçtiğini fakat imzayı Rizespor'a attığını belirten futbolcu, "Menajerim beni Fenerbahçe'ye transfer olmak için getirdi ama Rizespor'a transfer oldum. Düşündüm ki yeni bir macera ve pek tabii ki bunu yaşayabilirim. Ancak, sonuç olarak tam bir felaket oldu" sözlerini kullandı.

"BANA KABUSU YAŞATTILAR"

Kariyerinin kötü dönemlerinden birini yaşadığını söyleyen deneyimli isim, "Milli takım arası geldiğinde tüm takıma izin verdiler ama bana vermediler. Ülkeme gitmek istiyordum. 3 oğlum var ve onları görmek için izin istediğimi söyledim. Her seferinde beni reddettiler. Bana bir kabusu yaşattılar. Maaşımı ve hak ettiğim parayı ödemeden beni göndermek istiyorlardı. Sonuç olarak ben kazandım" diyerek açıklamasına devam etti.

"PİS OTELLERDE KİLİTLİ KALDIM"

Traore, Türkiye'de kaldığı oteller hakkında da konuştu ve şu açıklamaları yaptı: "Türkiye maceram, paranın her şey olmadığını öğretti. Türkiye'de ve şehrin dışındaki pis otellerde aylarca kilitli kaldığınızda, paranın sizi kurtaramadığını anlıyorsunuz. Para sizin için hiçbir şey yapamıyordu. Para belki güzel bir araba veya çok şık bir saat alabilir ama para her şey değildir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Rizespor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

KALİNKOY MUHTARİ:

Rize bir fenev iki, hiç sevmiyorum vallahi de billahi de hiç sevmiyorum..sevmediğim gibi de hep sovecegim sonuna kadar öyle gelmiş böyle gider....

9
10
yanıtYanıtla
taraftar bukucu:

Bu Rizespor türk futbolunun yüz karası. . . . BU TAKIM ÜLKE FUTBOLUNA ZARAR VERİYOR. . BUNLARIN VUKUATLARI BİR DEĞİL. İKİ DEGİL. ÜÇ DEGİL. . . RİZELİLER BANA KIZMASIN AMA TAKIM MAFYA GİBİ YONETILIYOR.

15
1
yanıtYanıtla
Kosovali:

Rizespor tam bir mafya takimi olmak yolunda hele ki o baskanlari bir mafya babasi futboldan zere kadar anlamiyor yazik oluyor Rizelilere

12
0
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Rizelileri tanidin sende sonunda..

8
4
yanıtYanıtla
enis sağsen:

oyuncu sanimi açıklamalarda bulunmuş , sorsanız herşeyi inkar ederler bu mafyacılığın başka bir boyutu olası gerek . bir profesyönele böyledavranmak türk futbolu için çok aşağılayıcı

10
2
yanıtYanıtla
Yorgun:

Türk futbolunun neden ilerlemedigi belli futboldan çok mafyacilik oynuyorlar

9
2
yanıtYanıtla
KALİNKOY MUHTARİ:

Valla ülkem adına üzüldüm böyle dingillerin ülkemize dil uzatmasina.... ama Rize dedin mi inanırım vallahi de billahi de inanırım Trabzon bile sevmez bunları neden ha bir sır beden demekki bir bildiği var trabzonun

8
2
yanıtYanıtla
TFF NEREDE:

TFF ve İÇ İŞLERİNİN bu zorbalığı soruşturması gerekiyor, burası Türkiye. Kimsenin ülkemizi kötü tanıtmaya hakkı yok. Adama neler yapmışlar. Emniyet Göreve lütfen.

9
0
yanıtYanıtla
unifb:

bi gitsın o dangalak yaa. Dağ başımı burası. okadar futbolcusu var rizenin bi bunamı takık. Sallıyor resmen. Rizeden resmi bir açıklama bekliyoruz.

1
7
yanıtYanıtla
Serap:

Türkiyemizin sempatik insanları Laz lar öyle lanse edildi yıllarca.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title